Kompishäng och god mat

I måndags tog jag tunnelbanan till Sofia för myshäng. Jag och Solina gick in på ICA innan och köpte med oss massa gott. De hade extra pris på gårdschips så såklart köpte vi tryffelchips, mmmm.
Vi flyttade in till vardagsrummet och gosade upp i soffan.
Sofia tände massa ljus och så ställde vi fram datorn och satte igång Sagan om de två tornen. Vi hade glömt hur lång den var och tänkte "nemen nu är den typ snart slut" efter en timme, HAH, trodde vi ja, det var två timmar kvar.
I fredags slutade jag i vanlig ordning vid lunch. Jag och Mari mötte upp hennes vän på K25 för att äta lunch. Åt vegan dumplings från Bejing8, de hade en ny fyllning med vegme, den var god! De hade en ny dipp också med sesam och röd chili. Eller de kanske inte är nya, men inte ätit där på länge så nya för mig. Gött vare i alla fall.
På kvällen blev det mer god mat. VI köpte svampfylld ravioli som vi ät med brynt salvia smör och rev parmesan över. MUMS. Hade varit pricken över i:et om vi haft lite citron att pressa över.
Igår vart det favorit i repris hemma hos Sofia igen. Vi bakade pepparkakor också. Inspirerades av karaktärer från Sagan om ringen, likt va! Drack hallon/lakrits glögg till. Och kolla sista filmen. Sofia och Solina satt och böla i slutet <333 Vi bestämde att nästa filmserie att plöja blir Harry Potter. Bra tradition vi infört tycker jag!