Fjärde november

Måndag och skolan är igång igen. Var inte riktigt så här fräsch och piffig idag dock. Snarare myskläder och osminkad, håret var finare dock ;) 
   Ne men dagen har rullat på bra, alltid segt att gå upp på morgonen, framför allt när melatoninet ger mig så intressanta drömmar, vill ju fortsätta sova. Kan sluta kolla på filmer nu. Försöker skriva ner dem för att komma ihåg, i mina anteckningar, typ som Sandra brukar göra på twitter. Är ju dock inte lika bra med ord som henne och de är kanske inte fullt så spännande som hennes, men hade ni velat se min drömdagbok sen också?
Vi har fått en ny övningsuppgift i InDesign som vi har börjat med nu i skolan. Jag är ju redan någorlunda bekväm i det programmet eftersom jag jobbat med det när jag pluggat tidigare och när jag formgav mormors bok förra hösten, vilket påminner mig om att jag fortfarande inte gjort ett inlägg om det som jag tänkt att jag ska göra. Skulle ni tycka det var kul? Nu har ni två frågor att svara på om inlägg. Även om vi vet att jag gör som jag vill ändå, hehe. Ni kan också kommentera om ni önskar något annat speciellt.
Ne sorry ska försöka att inte vara så långrandig. Tänkte kanske utnyttja Nextstorys studenterbjudande (*startar ett studentkonto innan jag hinner skriva klart och publicera inlägget*) och lyssna på Sandras senaste bok. Andra gången jag nämner henne i detta inlägg, men let's face it, she's tha queen. Har varit så dålig på att läsa på sistone, är försenad med att lämna tillbaka en bok som jag lånat om men inte lyckats läsa klart exempelvis... Så då kanske ljudbok är perfekt! Kanske blir min nya grej! Tipsa gärna om mysiga böcker att lyssna på också!
Anonym

Vill se båda!! Speciellt drömdagboken

Anonym

Vill se båda!! Speciellt drömdagboken