En måndag i november

(null)
Imorse gick jag till skolan med raska steg. Blivit så tidsoptimistisk sen jag börja åka kollektivt till skolan.  När jag cykla räckte det liksom om jag drog 25 minuter innan lektionen börja, nu behöver jag dra senast 40 för att slippa halvspringa till och från tuben... jaja i-landsproblem osv.
(null)
Tur att det fortfarande är någorlunda ljust ute när en promenerar mot skolan på morgonen. November mörkret i år har ju verkligen varit brutalt. Har vi ens haft några soltimmar? Har vi ens haft en regnfri dag? I think not.
Kort och halvproduktiv dag idag. Börjat lite smått på skolkatalogen som klassen fått i uppgift att göra. Blev klar med kartan. Blev i fel format här när jag skrev ut men är fett nöjd. Ni skulle bara veta hur lång tid alla illustrationer i kartan tog att göra...
Hade en lätt stressad konversation med två vänner om Harrys konsert också. Biljetterna är helvetes dyra och de enda ståplatserna är i Golden Circle tydligen, kommer bli ruinerad.
Råka hoppa på tunnelbanan åt fel håll. Insåg åtminstone det rätt snabbt och kunde byta och åka tillbaks igen... Nee är väl lite trött va. Håller knappt koll på dag, månad och datum längre...
I eftermiddag har jag träffat denna pingla och druckit te och ätit årets första lussekatt. Diskuterat killars beteende, PK-Sverige och klimatångest. Uppdatering på datorfronten, beställt den idag men det kommer tydligen ta två veckor innan den är här🙃 Detta för att jag inte beställer standard varianten utan lägger till extra minne, suck. Men jaja vad gör det om hundra år. Också ett sådant i-landsproblem, heh. Får överleva med mobilen sålänge och låna dator/padda av familjen. 

Astrid

Men åh, Lussebullar! Och jag håller med dig, november i år har varit fruktansvärt grått och trist.

Svar: Glömmer typ bort hur gott det faktiskt är!! Ja usch, hoppas verkligen december blir lite mindre grått :/
Emelie Westlander