Fredagen som om jag hade en engångskamera

Igår vaknade jag av larmet klockan åtta. Lite sovmorgon sådär en fredag, lyxigt! Vi fick lite oväntat en studiedag. Tryckte sömndrucket på snooze och föll tillbaka på kudden igen.
Men reste mig med ett ryck igen, var det snö jag såg? Ja det var det! *inväntar att instagram flödet börjar fyllas av snöbilder*
Blommorna och kryddorna hade blivit snöpudriga, kanske dags att flytta kryddkrukorna in i trapphuset nu?
En filur som tyckte det var spännande med snön.
Sen promenerade jag bort till min terapeut. Fick prata av mig och fick göra tankeövningar.
Sen promenerade jag över Mariatorget, en hund lekte i snön med sin ägare <33
Och snön hade lagt sig fint på trädgrenarna.
Gick hem, lyssna på julmusik, kom dock inte in i någon julstämning och bytte lista rätt snabbt. Sen sökte jag igenom hårddiskar och gammalt bloggarkiv för gårdagens blogginlägg. Minnsnöjd katt med tratt i hörnan också </3
Sen sminkade jag mig för första gången på en vecka. Satte julgranskulor i öronen, det får en väl göra nu när snön har kommit och det är första advent i helgen?
Skulle träffa Liv på lunch, vi bestämde oss för att ses på Mahalo.
Vi tog båda deras bao buns. Det var svingott!! Deras sötpotatispommes är helt fantastiska också förövrigt!
På eftermiddagen hade jag glöggmys med päronen. Pratade med faster på högtalartelefon och bestämde att vi kanske åker ner till västkusten och hälsar på i juldagarna. Kusin Rebecka kommer nämligen hem från Australien över jul och såklart kommer även kusin Olivia ner med sin lilla Lile.
Sen tog jag mig till Hornstull för vinkväll med Emma. Vi lagade goda pizzor. En med kronärtskockkräm, potatis, tryffelolja, vitlök, rosmarin, maaassaa svartpeppar och mozzarella och en med tomatsås, grönkål, champinjoner, mögelost och citron. 
Så delade vi på en flarra rödvin som väntat några veckor på mitt rum på att bli uppdrucken. Har ju knappt druckit alkohol på typ sex veckor? Så blev lite smålullig. Men det vart en himla mysig kväll och vi satt och prata in i småtimmarna. 
Nu får vi bara hoppas att hon får gå på castingen hon sökt och får rollen så hon blir kvar i Stockholm till våren! 
Men det var min fredag det. En bra sådan!