Valborg, filmat en sminkvideo och en favoritserie som är tillbaka

Filmade en sminkvideo igår. Inte gjort en på lite drygt tre år, så tänkte att det var dags med en uppdaterad version ;) Får se hur den blir när jag klipper den, om den känns för skämmig, den jag gjorde på gymnasiet la jag ju bara musik över och här sitter jag och babblar. Äsch blir säkert kul!
Men anyhow, igår var det ju valborg. Gjorde väl inget riktigt "valborgigt" Såg ingen majbrasa, var inte i Uppsala som alla ordentliga valborgsfirare, men bara den förstnämnda känns trist att jag inte gjorde. Det är ju väldigt mysigt med majbrasor! Men hade en mysig valborg ändå! Jag och Karro såg Hugh och Nancys många världar, den var... ja lite långtråkig om jag ska vara ärlig och det tyckte Karro med. Den var liksom inte direkt dålig, men kanske inte fångade upp en riktigt, lämna inget riktigt avtryck. De ända scenerna när jag satt lite på spänn var typ de med Emma Broomé som spelar dotter Liz som var sjukt duktig! Och Vanna och Helen är ju himla bra de med förstås, men det var ungefär det och scenografin som var bra.
Anyhow jag eller någon annan tog aldrig någon bild på mig så här får ni en till stillbild från sminkvideon hur jag såg ut i min nya favvotopp!! Som ni ser på bilden ovanför så tog jag och Karro ett glass Cava efter, vi satte oss på Snaps uteservering under värmelamporna med filtar på för det var ju rätt kallt men en måste ju sitta ute som den riktiga svennebananen en är.
Sen träffa jag denna pingla. Vi satte oss på bara enkelt och prata killar, att vilja bli modigare på att bara gå fram till folk, inte vara så "rädd" för att bli dissad liksom och om vår klimatångest. Sistnämnda är min caption på denna bild.
Vi drog därifrån strax innan ett och sen gick jag hem och åt chips med dipp och kollade på friends. Släkte lampan vid två.
"imorse" åt jag detta smarriga till brunch. Stekte surdegsbröd i smör och rosmarin toppade med avokadoröra, missformat pocherat ägg på ena och stekta champinjoner och spenat på andra. En kopp nattsvart kaffe på det.
Och så har äääääntligen en ny säsong av the 100 dragit igång. Kommer väl bli ungefär samma storyline som alla tidigare säsonger men oh well... Känner på mig att Bellarke kommer hända i denna säsong. Har väntat för länge på att det ska ske nu.
 
Sarah

Mysigt att sitta på en uteserverimg :) Chips, dipp och Friends lät inte helt fel :)

Svar: Eller hur! :)
Emelie Westlander