Tacofredag och sommarfräsch

(null)
Hola peeps!! Hur mår ni idag? Själv mår jag fint måste jag ändå säga. Blir lite småseg av lågtrycket i luften men ändå glad åt regnet!! Unnade mig lite fredagslyx och beställde hem tacos till lunch, TACOFREDAG!!! Gott vare, men fick äta med plasthandskar för att såserna inte skulle rinna över händerna och förstöra min nylagads brun utan sol, Hahah Gu fånigt det låter, eller är fåfängt ordet jag letar efter ;)
(null)
Här får ni en spontanselfie som jag skicka till Sofia som undra vad jag har på mig. Fan vad strongt selfie game jag har idag ändå när denna tas när jag springer ner för trapporna mot tunnelbanan och fortfarande en då ser rätt gulli ut???? Händer sånt ens??
(null)
Stör mig alltid på dessa snören men klipper aldrig av dem. Orimligt att alla plagg har sådana??? Utnyttjar det på typ ett plag i HELA min garderob och då har jag ändå rätt mycket kläder liksom. De är ju bara till för att hänga plagg på galgar så varför finns de på typ t-shirt och linnen? (Nu har jag förvisso en klänning, kan acceptera att de sitter på detta plagg för är mer logiskt.)
(null)
Nu sitter en ny BUSad (gulligt slang ändå) tjej på tunnelbanan och känner sig sommarfräsch. Ska hem till Karro på ölprovning. Kul det ska bli!!!
Emelie's liv | |
#1 - - Ebba:

Gooo var köpte du hem tacosen och hur många poäng fick den?

Svar: Beställde från tacobar (via foodora) 3,5/5 får den!! Goda smaker för att vara snabbmats taco, minus för lite överdriven mängd äppelchutney som rann överallt och lite skralt på övriga tillbehör.
Emelie Westlander

#2 - - Bunny:

TACOS <3

#3 - - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2:

Så gott det såg ut

#4 - - Camilla Persson:

Tacosen såg vrålgod ut! :)

Upp