Serierna jag följde i maj

NORTHERN RESCUE (SÄSONG 1) - Northern rescue är en Netflix serie som släpptes i våras. Tyckte dock den var si och så. Inga skådespelar talanger att hylla direkt och allt var så förutsägbart hela tiden. Sista avsnittet var typ det ända som verkligen hade min uppmärksamhet. Även om allt var uppenbart så tryckte de ju typ in alla lösa trådar i sista avsnittet.
JANE THE VIRGIN (SÄSONG 5) - Sista säsongen av Jane the virgin går just nu. Denna serie tycker jag verkligen om, rolig, lättsam och med tvister en inte riktigt väntar sig.
MODERN FAMILY (SÄSONG 10) - Tionde säsongen av modern family slutade nu i maj och det är så kul hur alla karaktärer utvecklas. Tröttnar aldrig på denna serie.
KEYYO OCH RHEBORG I RYSSLAND - Denna duo var riktigt underhållande i tv-rutan. Johan och Keyyo åker tåg genom Ryssland för att hon ska visa sitt hemland och vart hon kom ifrån. Finns på svt-play, se!!
RIVERDALE (SÄSONG 3) - Ja hörrni. Riverdale. Från att gå till lite wannabe twin peaks high school drama med en tonåring som blivit mördad och att alla blir misstänkta till att en kult som skär ut high school elevers (som inte ens verkar gå i skolan längre) organ. Älskar det ändå. Men sitter mest och garvar åt hur sjuk denna serie blivit.
THE RAIN (SÄSONG 2) - Andra säsongen av den populära danska serien the rain släpptes och gillade andra säsongen minst lika mycket. Ska de lyckas få viruset ur Rasmus? Kommer de lyckas hålla Apollon borta?
EASY (SÄSONG 3) - Sista säsongen av easy har också släppts under maj månad. Tycker dock detta var den sämsta säsongen hittills. Skippade till och med ett avsnitt som gjorde mig sjukt uttråkad bara typ 5 minuter in.
BROOKLYN NINE-NINE (SÄSONG 6) - Denna serie är mest skönt att ha som en lättsam serie att kolla på. Underhållande men inte riktigt några cliffhangers som får en att skrika rakt ut liksom.
THE 100 (SÄSONG 6) - Denna pärla börjar kanske bli lite uttjatad vid det här laget. Samma storyline varje säsong bara lite nya karaktärer som kommer in, känns som denna säsong är rätt lovande dock. Kanske äntligen kan bli lite Bellarke action?
 
Vad har ni följt för serier?
 

Film och Serier, Kulturtisdag | |
#1 - - Ewe:

Jane the V - Blev som du trodde med Janes val :(( Feeel hahaha

Svar: Ja :(((( Känner liksom varför var de tvungna att ta tillbaks honom igen i sådana fall?? Känns ju bara som att de gör det för att Jane skulle välja R över M, och hela storylinen med Rose hade ju gått att göra utan amnesia skiten...
Emelie Westlander

#2 - - Amanda:

-Game of Thrones (sista säsongen, blev som majoriteten ganska besviken...)
-What we do in the shadows (askul mockumentär om vampyrer på HBO)
-Chernobyl (dramaserie om tjernobyl-katastrofen, sååå bra!)
-Nailed it (netflix, säsong 3, underhållande!)
-Dead to me (netflix, riktigt bra och lätt-tittad serie)
-Sabrina (netflix, del 2, bättre än första delen men tycker fortfarande den är lite flummig)
-Ainsley eats the streets (netflix, dokumentärserie om en snubbe som åker runt i världen och testar streetfood)

Svar: GoT har jag faktiskt aldrig sett ett helt avsnitt av, känns inte riktigt som min grej... Svårt att undgå serien på sociala medier dock, hört att många vart besvikna på sista säsongen! Chernobyl har jag tänkt att se!! Även dead to me verkar vara sevärd tycker jag :)
Emelie Westlander

Upp