Seriemördare, mysterium och några ögonblick

Veckans avsnitt är här och denna vecka är det tema mord och mysterium, spännande! Vi berättar om den så kallade syrbadsmördaren och den mystiska olyckan vid djatlovpasset. Lyssna på veckans avsnitt för att få veta allt om dessa händelser! Och glöm inte att följa oss på instagram och facebook!
Förra veckan när det var vårvärme åt jag lunch på balkongen! Gjorde raggmunk med morots "bacon" och lingonsylt. Det var barnsligt gott.
Var rätt dålig på att fota i veckan. För er som missat kan ni kika vad jag gjorde på valborg här.
Hade tacofredag. Vi stekte oumph och gjorde mangosalsa och guacamole.
I lördags frågade Emelie om jag ville dricka bubbel. Klart jag ville det! Vi gick till folkbaren och köpte en flaska cava. Resten av helgen får ni se i en vlogg i veckan. Ska försöka hinna klippa den idag så den kommer upp på kanalen ikväll eller imorgon. Så prenumerera på min kanal så du inte missar eller är för otålig för att den ska dyka upp här. Eller ja prenumerera även om du inte är otålig ;)
En pianokatt.
Idag är jag hundvakt till denna lilla gullis, mys! Ett plus blir ju att jag naturligt kommer ut på promenad. Lätt att bli lat liksom när en pluggar distans men skönt att klarna till i huvudet med lite frisk luft liksom.