Livsmål, god pizza och barhäng

(null)
Måndag och såklart finns ett nytt avsnitt av podden att lyssna på! I veckans avsnitt av ung och lagom dum kanske vi är lite distraherade av lille Goliat... vi pratar i alla fall om våra planer på att flytta hemifrån. Vad tänker vi kring att flytta ihop med vänner? Hur får en det att funka i ett kollektiv? Vi pratar också om våra (kortsiktiga) livsmål och tidigare livsmål som har ändrats genom åren. Vad väntar ni på? In och lyssna nu! Och glöm inte att prenumerera när du ändå är i farten och följa oss på  instagram  och facebook.
(null)
Åt på italian cousins en kväll förra veckan och drack ett glas rött på det. De har supersmarrigt pizza slices där verkligen!!!
(null)
Sen satte jag och farsan oss på en bar, aldrig barhängt med någon av mina föräldrar. Men det var fett trevligt!!
(null)
Sånt här kanske folk tycker är fett ointressant. Men diggade toan! Kul inredning, känns typ fräscht när en får torka händerna på en mini handduk + för att de fanns gratis tamponger!!! Okej jag använder ju menskopp, men ändå. Dryck var vi på om någon undra förresten, en mysig bar på swedenborgsgatan.
(null)
I lördags hängde jag med denna pingla men lyckades tydligen bara ta en suddig bild... oh well, vi hängde hemma hos Lovisa först, drack vin på balkongen och sen gick vi till Dovas och drack cava. Hade en fett kul kväll i alla fall! Men det var det från veckan och helgen som fanns dokumenterat i min mobil som jag inte redan delat med mig av. Ha en underbar måndag nu!!!
Emelie's liv, Podcast | |
Upp