Bikinihets, föreställningar och kompishäng

Podden är tillbaka efter att den inte kom upp förgående vecka och denna vecka pratar vi om kroppsångest och hur en kan hantera den. Nu när sommarn närmar sig med stormsteg och bikinisäsongen är kommen kändes det lägligt. Vi pratar om vad som är triggerfaktorer för oss, vad vi har för relation till våra kroppar idag och våra bästa tips för att försöka släppa kroppsångesten. Glöm inte att följa oss på instagram och facebook!
Förra veckan hade min bestie och hennes klass satt ihop en slutproduktion.
Ebba har gått ett musikalförberendande år på daybase och de var så jäkla grymma!!!
(gif)
Favoritnummret var såklart när de sjöng "när jag kysste fröken"
Kolla snygga tjejer asså!!
Kvällen efter hade Sofia teaterföreställning, fick dock inte fota då. Så ni får bild på lille buketten jag plocka åt henne, men de var himla duktiga! Sen vart det en sommaridyll kväll, vi hämtade vin hemma hos henne och satte oss på klipporna i Kristineberg. Tog mig hem vid tolv och frös inte trots att jag var barbent.
Träffa Laura en dag också, vi satt på Pascal och plugga och börja planera tågluff, vi ska ses idag igen och börja boka tågbiljetter och kolla upp lite boenden, vi åker ju om mindre än tre veckor!!!
Köpte en vegansk rabarberbulle och en bryggkaffe.
Karro bjöd på ölprovning hemma hos henne, kul att testa lite nya sorter! Porter är dock inte min grej asså.
I lördags bjöd syrran och jag över ett gäng vänner. Jag lagade mat till alla, fick bli tabbouleh för smidigt att laga till många med hummus och så köpte jag färdiga veganska vitkåls- och morotspuckar från ICA's egna märke som var riktigt goda faktiskt om jag får säga det själv.
Vi hängde en hel del på balkongen (snodde Lauras skämt) satt kvar tills regnet öste ner och det blivit mörkt, tog innan dess skydd under filtar. Spela piccolo, sjöng med till låtarna som spelades från högtalaren.
När vi flytta in tog vi fram ryktet går och spela. Skratta åt hur fel alla tolka varandras teckningar.
Igår var det bakisdag som gällde, jag och syrran gick och rösta tillsammans i EU-valet. Hoppas innerligt att ingen av er struntade i att rösta. Sen gick vi och handla och gjorde egen pizza, det blev gott det!!
 
 
 
Emelie's liv, Podcast | |
#1 - - Ebba:

Bästaaa att du kom och tittade <3

Svar: ofc I did!!!<333
Emelie Westlander

Upp