Vin i kvällssolen och karaoke i mörkret

Igår hade jag fina tjejer över på middag. Vet inte varför de ser så missnöjda ut på denna bild, vi skyller på solen i ögonen ;)
Lagade en smarrig risotto med sparris och tryffel. Mmmmm!!! Vi diskuterade också det sjuka slanget balle för balkong. Låter ju så fel egentligen "Jag går och sätter mig på ballen" vem har kommit på detta slangord????
Ne sjukt mysigt var det!! Och så drack vi (läs: jag och Sofia mest hehe) en herrejävla massa vin.
Efter mysigt balkonghäng drog jag, Sofia och Cassandra till Baras Imperium och tog en öl, skapade dansgolv vid baren. Adrian, Viktor och hans tjej Olivia kom och mötte oss där lite senare.
Sen hamna vi tillbaka på min balkong igen. Men nu hade det blivit mörkt och lite kallt så vi tog med oss filtar ut.
Satte på musik från högtalarn och sjöng med som de kareokeälskare vi är (förlåt alla grannar.)
Lite obligatoriskt kattgos. Adrian vart lite svartsjuk tror jag ;)
Vaknade upp nån gång efter tio "imorse" men det kändes som klockan var sju.
Magen börja kurra och vi hade inget bröd hemma så jag ställde mig och baka scones till mig och syrran och hennes vän som antagligen var lika bakis som jag. Utgick efter ICA's grundrecept och smaksatte en batch med rosmarin och en batch fick vara naturell. Hett tips med rosmarinen, livets krydda alltså!!
Sen ringde mamma och påminde mig om att vattna blommorna. Så badrummet förvandlades till en djungel. Efter en kul men sen kväll och en dag med mycket plugg är jag nu totalt slut. Har unnat mig att beställa hem sushi, den borde komma snart, ska sätta på någon mysig film sen tror jag. Ha en fin torsdag hörrni!