Två utekvällar

Hörrni de senaste dagarna har ju bara flugit iväg? Tiden liksom bara försvann. Så ska väl visa er vad jag haft för mig i helgen tänkte jag. Eller ja på kvällarna för dagarna glömde jag att dokumentera.
gif
I fredags vart vi bjudna på middag hos Adrians kompis Oskar. Jag trodde att det blir väl nån lätt middag innan vi ska ut och festa, men nej nej, han lagade TRE RÄTTERS och gjorde egen pasta.
Gott som fan var det och Frank Sinatra spelades i bakgrunden på vinylen.
gif
Vid tio hade vi rum på K Karaoke vid Odenplan, Alva och Sofia anslöt sig till oss och så sjöng vi för fulla halsen och dela på en kanna öl.
När vi sjungit sista låten ringde jag en annan Sofia än den i bilden. Hon och Cassandra var på Brillo så vi åkte dit, grabbarna tog en bzzt men vi tyckte det var mer värt att ta tuben.
Goa och glada var vi. Råka räcka fram mitt acces kort i baren, men de tog de tyvärr inte emot som betalning haha.
Ny kväll. Den börja på Melt. En burlesque bar nära Hötorget där vi tog en återställare ;) En fick drickan i papperspåsar och vi förstod aldrig riktigt om personalen prata svenska eller engelska för de mixa hela tiden.
Sen drog vi hem till mig ett slag. Drack kaffe och Cava. Spela piccolo.
När Cavan var uppdrucken gick vi till folkbaren och drack ännu mera Cava. Tror inte det undgått många här att jag är en Cava brud.
När det närma sig stängning så gick vi till donken såklart. Blev först lite smått besviken att jag fick sötpotatispommes istället för vanliga men orka inte bråka och de var faktiskt fett goda, speciellt med donkens garlic dipp som Alva köpte. Men det var det jag hade dokumenterat från denna helg. Har idag bara degat i sängen, ätit pannkakor med hemgjord blåbärssylt, kollat på Isn't it romantic på netflix. Den var rätt mysig och kul. Bra bakisfilm, ingen invecklad handling att hänga med i plus älskar Rebel Wilson.
 
 
 
Angelica Wåhlin

Men guuud, vad kul med karaoke!

Svar: Sviiiiinkul!!!
Emelie Westlander

Hanna Karlsson

Åh vilka roliga kvällar! Och så gott med egengjord pasta. Karaoke sjöng jag alltid som artonåring på en krog i stan. Hur kul som helst.

Svar: Ja det är riktigt smarrigt!!
Emelie Westlander