Saturday randoms

Gud vad denna vecka bara flugit förbi? Känns inte som jag riktigt hunnit med allt. Ätit kanske den godaste sushin ever, varit på bio, klippt mig och druckit bubbel med vänner och än är inte veckan slut. Men bilder från veckan får ni som blivit lite traditioneenligt på måndag! Vi kör på en lite gott och blandat mix här istället!
Tyckte detta var så gulligt!! Älskar när artister gör akustiska verisioner. Plus Julia och Nialls vänskap kan ju vara det gulligaste. Vill krama båda två, de verkar vara så fina och genuina människor liksom.
Den här Florida man grejen som blivit viral är ju rätt skoj. Ni ser min här över, Cassandras måste ju vara den roligaste jag hört hittills dock när vi kollade upp när vi sågs förra helgen.
Min morbror fyller sextio på måndag så då ska släkten gå och käka på finkrog, grinar lite över menyn. Fan vad gott det ska bli. Kanske totalt ointressant för er, men älskar mat, så måste ju bara dela med mig liksom!!!
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

N M F T G - jävel va tyst dä blev på karlarna! #meetootattooandlaundry

Ett inlägg delat av Mia Skäringer Lázár (@miaskaringerlazar) 28 Feb 2019 kl. 9:57 P

 
skratta så tårarna spruta. relaterar lite också kanske. ne men alltså på riktigt, redan trött på tinder, vart är alla nice snubbar?
Men alltså hur gott lät inte detta???? Vattnas i munnnen på mig!! MÅSTE MÅSTE laga detta nån gång!! Sandras recept.
Ja alltså ursäkta, men detta är typ på samma nivå som när folk säger till unga tjejer "men han retas bara med dig för att han gillar dig" GAHHHHH, nu blev jag frustrerad på ett helt annat issue.
Åhhhh kommer ni ihåg??? Minnen<33
Voldemort, Voldemort uhhhh Voldi Voldi Voldi Voldemort
 
Övrigt | |
Upp