Ny blogghörna, fika med en gammal vän och 25års dag

Mamma och pappa har ställt en skrivbord vid sitt sovrumsfönster, aka dörrarna ut till balkongen. Vilket gör en fin fin plats till att sitta och blogga med en kaffekopp bredvid och lyssna till fåglarna som börjat kvittra (gu förlåt det där lät så krystat, vill också smälla till mig själv nu.)
Katterna tycker det är lite extra spännande såklart.
Idag träffade jag Lovisa från gymnasietiden och det var så hiiimlaaa kul!! Vi har bara stött ihop typ två gånger sen studenten och idag sågs vi och tog en fika på Omayma, promenera runt på söder och kolla i butiker. Tre timmar kändes inte ens som en.
Mamma och pappa har varit ihop i tjugofem år nu, katten försökte "hoppa upp" på kladdkakan jag baka... HAN SKULLE BARA VÅGA!!! (eller ja alltså han försökte ju inte hoppa upp PÅ, men mot den liksom, jaja, tror ni fattar vad jag menar)
Blev både fin och god som in i helv*te!!
Och så målar jag ju såklart, pluggar ju akvarell, oftast sitter jag på mitt golv på min yogamatta och har det allmänt kaos omkring mig med vattenglas och blandburkar till färgen. Blev förvånansvärt nöjd med denna måste jag ändå säga. Nåväl, gokväll, imorn är det fredag sen är det helg, gött det ska bli!!