Mars genom åren

Hörrni! Såhär i slutet på mars har jag grävt lite i bloggarkivet (till och med gamla lösenordsskyddade bloggar!!) För att se vad jag haft för mig mars månad de senaste åren.
Året var tjugohundraelva, jag hade lugg och tog töntiga selfies. Fått flera infall att jag vill klippa hellugg igen på sistone, men don't worry, kommer ihåg hur svårhanterlig den var, och Patric lär ju hindra mig på tisdag om jag får för mig att det är en bra idé igen, haha.
Tog hoppbilder och klädde mig i mycket färger.
Som sagt mycket färger, undrar vad sjutton vi höll på med här??? Och flash back friday till min blåa vägg täckt i affischer och två bilder på mig själv tydligen (mellan igelkotten och P!nk) ego ungen.
Mitt marsvin Bella<333 Vi prata senast igår om att vi kan sakna dem ibland, de var väldigt sociala våra marsvin.
Året var tjugohundratolv. Jag praoade på ett café vid Odenplan som inte finns kvar längre. Fick alltid lunch där och tog typ alltid denna pasta sallad, den var riktigt god vill jag minnas.
Var i Köpenhamn med mammi. Vi bodde på lyxhotell och hade en mysig vårig helg.
Och så hade jag nyligen fått tandställning och kände mig osäker, gumman då. Kommer ihåg att jag vägrade att le med tänderna men så lyckades min kompis övertala mig att göra det ändå och tog en bild och jag blev rätt nöjd, tror det blev en ny profilbild på facebook till och med.
År tjugohundratretton fanns det inte så mycket att gräva fram i arkivet. Hon fyllde år (och det gör hon idag också!!) Och vi överraskade henne med middag på Shanti. Idag bor hon ju i Kina så skicka en gullig videohälsning istället.
La på bokeh effekter på typ allt :/// varför :////
Tjoghundrafjorton, Vi carpa vårsolen med sitting bull pinnglassen, mmm barndomsglassen. Älskar att vi köpte en hel förpackning också och inte varsin. Ekonomiska studenter.
Prenumererade på VeckoRevyn på den tiden.
Och så firade vi att tre kompisar fyllde år med en middag på Fridays!
Tjogohundrafemton hade vi precis skaffat JumJum, kolla vilken liten plutt han var. Ville vara med och gosa hela tiden. Nu är han en humörsvängande tonårspojke istället, lol.
Hängde på café string typ varje dage efter skolan.
Och tog orimligt många selfies på Globalas "kända" selfietoa, dök upp en hel del selfies i ens flöde från folk i skolan från samma toalett, haha.
Hong fyllde nitton och hade ordnat med värsta brunchen, var förövrigt då jag och Natta börja lära känna varann, hon hämta oss båda och ba "Emelie, Natta, sätt er och prata, ni kommer klicka" haha, och hon hade ju rätt.
Tjogohundrasexton var jag på yasuragi en dag med familjen, vi hade någon tradition på den tiden att vi gick dit på sportlovet.
Och så åt jag en minnesvärd middag på fotografiska, vill tillbaka dit!!
Tjogohundrasjutton köpte jag världens finaste gula croppade hoodie, men spillde för ett tag sen te över den och fläcken gick inte bort med varesig via eller galltvål, vad var det för jäkla te undrar jag?? Och det var ingen diskret fläck... Så den fick sorgligt nog åka till återvinning.
Jag och morsan hade en spa helg i Göteborg. Drömmer fortfarande om sten-lavendel-bastun på arken spa. Tog aldrig några bilder på spaet dock då en inte fick, men dagen efter mötte vi upp min faster och åt lunch på Haga bion, de hade smakprov på skojsigt smaksatta popcorn.
En roligare släktmiddag.
Hong skulle flytta till Kina, så vi hade en liten avskedsmiddag på Icha Icha.
Jag och Solina upptäckte det fantastiska med spegelväggar på barer.
Och så tog jag vara på marssolen ute på Djurgården med resten av Stockholm.
Tjogohundraarton var det ju Ebba som podda med mig och inte Siri. Vi spelade in en spökpodd hos henne och hör spöket live!! Lyssna på det avsnittet här.
Hade våffellunch med denna fantastiska person! Fan vad jag saknar henne!!
Och så var det Harrys konsert, blev lite gråtig nu. Vi köande i många många timmar i minusgrader, tur att Laura var ruttad med liggunderlag och sovsäckar. VI fick kökompisar och dansa för att hålla värmen och sminket var ju totalt förstört tills vi kom in, men det var det värt i slutändan.
Sen åkte jag till Bali, fan, det var så jävla underbart. Bästa resan jag gjort (jaja klimatet osv, meeen)
Så stötte vi ju ihop med en lite märklig man, haha... Roligaste var ju dock när Vera gissa hans ålder, tror han var fyrtio nåt egentligen HAHAHAH. Vi blev också rätt säkra på att han gick iväg och drog en lina vid ett tillfälle, oh well.
 
Ne hörrni, att visa tjugohundranitton blir lite repetitivt va så vi stannar här. Hoppas ni tyckte det var kul!!
 

Astrid

Ahhhh saknar dig med <333
Vad fin du var i lugg, kul att se gamla bilder på dig ju gullis

Svar: Hjärta dig<3333
Emelie Westlander