Att bli av med oskulden

Denna vecka blir det en extra lång och saftig podd. När fyra alkoholpåverkade ungdomar ska prata om relationer, dejting och sex kan det sluta lite hur som helst, och det är vad vi gör denna vecka tillsammans med podden @tankomnagon. Vad är yay och nay på Tinder, kollar vi på porr, skriver vi med alla tindermatcher, Sam berättar om sin lite annorlunda wingman som hjälpt honom att få många ligg. Vi pratar också om "första gången" och rate:ar varandras tinderprofiler. Glöm inte att följa oss på instagram och facebook och prenumerera på vår podd!
Igår ringde mormor mig och fråga om jag ville se en utställning och ta en fika med henne på Nationalmuseum, klart jag ville det! Så jag promenerade i solen längst vattnet över till strömkajen. Våren hängde verkligen i luften!! Solen sken, luften var ljummen, solglasögonen har börjat vila på folks näsor och jag hade min vårlista i hörlurarna. Denna bild tog jag dock när jag var på väg hem igen, då blev jag påmind om att det fortfarande är vårvinter och att jag kanske var lite väl optimistisk med att denna dag ha invigt min älsklings vårkappa för säsongen...
Till fika tog jag en morotskaka och en kopp earl grey. Vi såg Nationalmuseets danska utställning men varken mormor eller jag vart superimponerande av den, så skulle inte säga att det är något en måste pallra sig iväg och se.
Så här gullig var jag. I mina fina rosentopp. Haft den i typ fem sex år??? Vissa plagg blir ju helt enkelt bara sånt som följer med genom åren, hållbart mode osv ;)
När vi gick hemåt igen höll solen på att gå ner och luften hade blivit betydligt kallare. Men nu kommer våren på riktigt, nu hänger den i luften och är redo att slå till (*peppar peppar*), jag känner det - Jag är pollenallergiker... Men också fan vad jag längtar, våren kom nu, vi är redo!

Emelie's liv, Podcast | |
Upp