Vecka tjugotre genom åren

Hörrni jag tänkte att vi skulle kolla på lite händelser från vecka tjugotre genom åren sen jag skaffa denna blogg!
2014 var veckans happening att gå på Håkan på Ullevi, det var första spelningen där när han slog publikrekord. Vi satt och köa i fjorton timmar och det var det värt, för vi hamna långt fram i slutändan.
Jag har väl aldrig varit en sådan Håkan fantast egentligen, även om jag gillar hans musik. Men den kvällen var rätt magisk.
Vecka tjugotre 2015 var inte super väldokumenterad.
Men det var premiäröppning för något baoställe i mood, det var gott vill jag minnas men lite dyrt för en studentplånbok.
Veckans stora grej var såklart att jag tog studenten, bananas att det är tre år sen nu?? Exakt till och med på datumet. 9 juni 2016 så gick jag ut genom Globalas portar för sista gången.
Det var en dag fylld av både glädje och sorg, och lite panik också för hade ingen aning om vad jag skulle göra till hösten. Men det löste sig ju. Så om någon av er tar studenten nu veckan som kommer eller precis tagit studenten och inte vet vad ni ska göra så löser sig allt. Rekommenderar verkligen starkt alla att ta ett sabbatsår eller fler, om en inte verkligen är sugen på att plugga, jag är nöjd att jag tog skolpaus, för nu har jag ju fått tillbaka lusten och motivationen igen.
Jag hade världens mysigaste studentmottaging om jag får säga det själv. Folk som var där pratar fortfarande om den, skojar inte.
Pappa sjöng, kusinerna sjöng, de hade gjort ett quiz om mig vi hade lagat värdens godaste buffé bord fyllt av vegomat. Blev nostalgisk nu.
2017 hade vi ett supermysigt släktkalas för mig och kusinen på vår bakgård. Vi fyller ju båda år nära varandra. Ebba den 30e maj och jag 11e juni så det har varit en tradition att fira oss tillsammans.
Katterna hängde med på gården också.
Vi hängde upp tygvimplar på gården för att mysa till det. Var verkligen en underbar sommardag vill jag minnas, inte kvalmigt varmt utan sådär lagom. Vår bakgård är ju väldigt behaglig också på dagen då det är skuggigt då.
Vi hade lagat en rejäl och smarrig pastasallad och duka upp lite ost och annat smått och gott.
Förra året var det Adrians tur att ta studenten, för er som är extra nyfikna på honom kommer det en kompisintervju om typ två veckor ;)
Det var en himla mysig mottagning och jag drack så många glas bubbel att jag inte förstår hur jag kunde må så bra.
Jag och min vän (och Adrians storasyster) Antonella hade stått för matlagningen och gjort vegansk plockmat. Nemen alltså plockmat är väl typ det bästa någonsin??
På kvällen gick vi ut och fortsatte fira, Viktor köpte en flaska champagne på solli...
I år då? Denna vecka vad har jag haft för mig kanske ni undrar, jooo...
Såg Maggio på Grönan
Jag premiärbadade.
Vi firade farsan lite i efterskott med att gå på surfers. De flyttar ju till Humlegården på somrarna och har endast dropin bord. (De finns ju också i Visby om någon ska hänga där i sommar, eller för er Gotlandsbor tänkte jag säga men ni lär ju ha koll redan.)
Ne men alltså deras mat är för god för att vara sant. Framförallt deras tofu, finns inte på kartan att jag inte skulle beställda den när jag är där.
Syrran beställde rabarbellini, sviiiingod!! Tänkte på Isa då, tror hon skulle gilla den!
Gjorde smarriga fluffiga pannkakor, ingen vacker matbild men pannkisarna vart goda i alla fall!
Träffade Eli som jag gick i samma klass som på Globala, vi stötte ihop när jag var på stand up (förra veckan blire va?) och bestämde att vi skulle ses på ett glas bubbel.
Sen åkte vi till Kristineberg och hängde på klipporna med Sofia.
Jag tog ett dopp, men fick göra det själv. De andra var badkrukor ;)
Nemen hörrni, ljusa ljumna sommarkvällar, finns det något bättre?
(null)
Igår hängde jag med Eli igen, vi spelade kubb i tanto. (null)
Tjejerna mot killarna ;) vi vann varsin omgång, och jag visa hela röven för tanto när jag skulle pricka kungen i min korta byxdress :)
(null)
Sen köpte vi sushi till middag, mmm, sushi. (null)
Och så bjöds det på akrobatik. (null)
Nu hoppar jag av djurgårdsfärjan och går bort till Siri och Moa som väntar, vi ska ha photoshoot för podden!Emelie's liv | |
Upp