Privat eller personligt och en photoshoot

Det är måndag och det innebär att ett nytt avsnitt av podden ligger uppe!! Veckans tema är privat eller personligt, vart drar en gränsen egentligen vad som är för privat att dela med sig av? Skiljer sig gränserna för oss två och tror vi det handlar om en generationsfråga också? Och vad tror vi om framtiden, kommer folk dela med sig mer om det "privata" eller kommer folk bli mer slutna. Dags att trycka på play och lyssna på veckans avnistt av ung och lagom dum nu va? Och glöm inte att följa oss på instagram och facebook!
Här kommer tre behind the scenes bilder från photoshooten igår. Vi hade med oss ombyten och smink för att kunna fräscha upp oss mellan miljöbytena.
Vi gick alltså runt på Djurgården i nästan fyra timmar igår och fotade en himlaaa massa, och bilderna blev så himla bra!!
Vi avslutade med att bjuda Moa på lunchfika på Rosendals som tack.
Tog en lunchmacka med något ostkräm, persika och hasselnötter. Mmmm. Efter en liten svalare dag igår verkar solen ligga på ordentligt idag igen och imorrn ser det ut som det ska regna hela dagen, typsikt, jag som ville ha badpicknick på min födelsedag och grillkväll på gården.

Emelie's liv, Podcast | |
Upp