Midsommar i Paris

(null)
I fredags var det första dagen i Paris, jag och Laura möttes i Sant-Lazare och börja promenera runt på Paris gator, möttes av en paraplyhimmel.
(null)
(null)
Vi promenera bort mot Eiffeltornet, såklart, satte oss där en stund och fundera vad sjutton vi skulle hitta på denna dag.
(null)
Vi kom inte fram till så mycket, så vi bestämde oss för att åka tillbaka till mitt Hostel och laga lunch där. Vi bor ju på olika ställen i Paris.
(null)
Inte helt fel lunchutsikt. Vi var trötta så vi slumra båda till i solen efter vi ätit. Jag brände mina lår lite. Lätt att glömma solskyddsfaktorn när en är i storstäder. Igår var det SPF 50 som gällde, glöm inte solskyddet kompisar. VIKTIGT PÅ RIKTIGT!!! (null)
Vi piffa upp oss lite på "mitt" rum och åkte ner till baren.
(null)
Beställde varsitt glas vin och satte oss i hängstolarna. En får ett glas för 50spänn på mitt hostell, sweet life in Paris! (null)
(null)
Min resekompis, bästa resekompisen! Hon är även min kompass för mitt lokalsinne är icke-existerande!
(null)
Sen åkte vi till Luxemburg parken och duka upp en picknick. Var smarta nog att köpa korkvin, vi tog det billigaste bara höh... men efter lite (okej mycket) lirkande med en nyckel fick vi till slut upp den, hallelujah!
(null)
Ellinor och Kristin som vi träffa i Amsterdam hängde vi med hela kvällen. När parken stängde satte vi oss vid vattnet, drack upp rosévinet och lärde franskarna våra snapsvisor. Men det var min midsommar i Paris. Och den vart ju inte så dum.


Emelie's liv | |
Upp