Maggio på grönan och premiärdopp

Igår var jag och Sofia på Maggio på grönan. Det var bananas med folk och vi såg typ ingenting alls... Jag stod på tå och sträckte upp armarna högt högt när jag tog denna bild.
Så efter ett tag kände vi, ne, det är inte värt det, vi ser ändå inget då kan vi lyssna på musiken där vi inte behöver trängas bland svettiga knuffandes människor. Så vi köpte biljetter och åkte Jetline istället.
Sen köpte vi popcorn och ställde oss längst bak där ingen jobbig människa knuffades och trängdes. Det kommer liksom till en punkt när en får ge upp u guys. Och låt de tappra (denna gång inte mig själv inkluderat) som faktiskt köat länge få stå längst fram, kommer en sent får en stå sitt kast.
När Maggio spelat sin sista låt åkte vi hem till Sofia och tog premiärdopp. Det var lite kallt först men ändå gött. Har ju aldrig varit någon badkruka. Är väl egentligen till hälften vattendjur.
Nybadade brudar. En bra tisdag i alla fall. Sommaren är ju verkligen här på riktigt nu! Underbart! (Glöm inte bort att bjuda på lite regn nu också för vi vill inte ha en repetition av förra året.)


Emelie's liv | |
Upp