Innan jag dör

Hit vill jag resa:
Australien, Nya Zeeland, Island, Japan. Men de är de som kommer till mitt huvud på rak arm. Världen får hitta ett miljövänligt sätt att flyga/resa till dessa platser till att börja med.Det här vill jag äta:
Alltså i dagens Sverige är det ju inte så svårt att få tag på mat från olika kulturer, men hade såklart varit kul att få äta maten lagad "på riktigt" och inte av en svenne som vill återskapa och med landets egna råvaror. Typ som sushi (gud tråkigt exempel), pappa sa att den var brutal när han var på arbetsresa i Japan för ett par år sen.

En artist jag vill se live:
En one direction reunion ;) Haha hmm, men om vi ska tänka nån (levande) jag inte sett live... Ne men alltså kommer verkligen inte på någon som jag ba "omg denna artist/detta band vill jag verkligen se"

Det här vill jag uppleva:
Vara gravid, föda ett barn (lite skräck inför att klämma ut ungen), vara mamma.Jag som nyfödd, en tjock liten skär krabat. 


Ett språk jag vill lära mig:
Alltså hade ju velat kunna franska, men tycker det är så tråkigt att lära mig. Teckenspråk hade varit ballt att lära mig också! Nåt som är mer rimligt är väl att förbättra mitt engelska uttal men det är ju inte riktigt att lära mig ett nytt språk haha.

En sport jag vill prova på:
Konståkning ser ju fett coolt ut, men skulle nog bryta nacken.Här vill jag bo:
Tråkigt svar, men jag är väl en trygghetsmänniska och känner i dagsläget att jag inte vill bo någon annanstans än Sverige. Resa runt lite kanske men inte lämna permanent eller några år.

En kraftansträngning jag vill klara av:
Kunna springa en mil, kunna göra ett x antal armhävningar (kan i dagsläget inte ens göra en ordentlig typ, pin...)

Ett äventyr som jag vill vara med om:
Tågluff, vilket jag är i denna stund när ni läser detta.En utmaning jag ska klara:
Bo själv. Får se om jag gör det till hösten eller ej. Men har ju alltid bott hemma liksom och jag och min kusin försöker hitta lägga tillsammans as we speak. När jag var yngre trodde jag väl typ att mitt första egna skulle bli med min framtida snubbe. Men tror att bo helt själv hade varit nyttigt också för paranoida lilla mig.

Det här vill jag äga:
En sommarstuga, har en nu, är ju min mamma och morbror som äger det just nu. Men när jag är vuxen vill ju jag också ha sommarställe, får se om det blir i arv eller om det blir ett nytt.Ett jobb jag vill prova på:
Hade ju varit kul att jobba med mat på nåt vis någon gång. Men drömmen är ju just nu att bli Art Director.

Ett mål med min hälsa:
Att alltid vara vaksam med mitt mående, våga dra i bromsen och våga erkänna när jag inte mår bra. Tycker förvisso jag är rätt bra på det, men viktigt att hålla fast och inte glömma det, för det är lätt hänt.En person jag vill träffa:
Oj svårt, Ruth Bader Ginsburg verkar ju ball ändå, första kvinnan i högsta domstolen, stod verkligen på sig som ung kvinna och kämpade för allt hon åstadkommit.

En restaurang jag vill äta på:
Har dålig koll på flashiga restauranger om jag ska vara ärlig, men efter en titt i Sandras Tokyo guide kände jag att jag vill äta på Tofu Cuisine Sorano, en tofurestaurang där en sitter i små kojor och kan få göra sin egna tofu om en vill, mmmm!!!En känsla jag vill få känna:
Att få vara älskad. Låter kanske lite sorgligt? Men vill få vara kär i någon som är i kär i mig. Har la slutat jaga efter det vid det här laget, tänker väl lite att det sker när det sker, det är inget som en kan tvinga fram.