En lista om juni

Hörrni det är första juni, så vad passar inte bättre än en lista om just juni? Isa gjorde denna lista om maj så den är väl lite snodd av henne.

Tre saker jag ska göra
🌻 Fylla 22 år. Fyller ju år på en tråkig tisdag i studenttider, dvs många jobbar har plugg eller ska fira släkt/vänner som tar studenten. Men de som kan tänkte jag få med mig på en badpicknick om vädret bjuder på det, Viktor skulle kolla om vi kunde låna några vänners båt så vi kanske kan åka på utflykt nånstans ett gäng. MYS!!🌻 Tågluffa!!!

🌻Klämma in kompishäng med alla som kommer hem till Stockholm över sommaren.

Tre saker jag vill göra
🌻Premiärbada! Tänker mig samla ihop några vänner och dra till klipporna i Kristineberg!🌻Ha picknick

🌻Ha grillkväll med vänner

Tre mål för juni
🌻Röka mindre. Har rökt så jävla mycket denna månad, förvisso majoritet ångest cigg, inte bättre för det dock. Vet att det är en ofräsch vana även om jag generellt sätt bara feströker. Men tänker också att det kanske blir mindre rökning under tågluffen eftersom att Laura slutat och snart införs ju förbudet att röka på uteserveringar (r.i.p.) Ne men det är väl i och för sig bra, fattar ju liksom grejen med förbud på restauranger och caféer men tycker typ en borde få på barer? Eller att det skulle finnas typ vissa bord där en får göra det så icke-rökare inte blir störda av feströkarna när de ölar. Oj långt detta blev nu.
🌻Våga umgås mer med mig själv, då menar jag liksom i sådant som är normalt sociala sammanhang. Tänker att det kan bli lite övning på det under tågluffen då Laura och jag i Paris kommer bo på olika håll men såklart mötas upp och hänga under dagarna och kvällarna.


🌻Börja yoga mer igen. Blev ju en riktig yogajunkie i början av året men har totalt kommit av mig under våren och det känns i kroppen. Mår ju verkligen bra av att yoga liksom!!

Tre saker jag gjorde juni 2018
 🌻
Gick på grönan🌻Firade Adrians student🌻Firade midsommar i Flen

Ska ni göra nåt kul i juni?

Emelie's liv, Listor | |
Upp