Veckans bok, podd och serie

Veckans bok blir Yrsa Keysendals debutroman Friläge. Tyckte om den!! Men berättar mer om den en annan gång! Kommer göra ett inlägg sen i slutet av sommaren med böckerna jag läst.
Veckans poddavsnitt blir LadyGangs avsnitt med Julia Michaels. Har aldrig lyssnat på LadyGangs innan, lyssnar bara på svenska poddar generellt och följer inte så många poddar. Men älskar Julia, så när hon la upp på sin instastory att hon gästat ett poddavsnitt var jag såklart tvungen att lyssna på detta!
Veckans serie blir Handmaid´s tale. Har börjat kolla ikapp serier nu efter tågluffen och veckan på landet och sträckkolla Handmaid's under gårdagen och söndagen. Tycker dock denna säsong är lite ojämn. Vill inte spoila något nu för er som inte sett, men känns som varje gång saker är på väg att ordna upp sig så går allt åt helvete igen liksom. Karaktärer utvecklas till det bättre för att hamna tillbaks på ruta ett igen. Tycker dock det är intressant att vi har fått börja se "Aunt Lydias" backstory. Undrar bara hur hon blev den hon är nu...
 
Film och Serier, Kulturtisdag, Tips | |
Upp