Tågluffen del ett, Amsterdam

Hörrni! Dags att börja gå igenom tågluffen. Ni har ju fått små uppdateringar under månaden, men nu blir det mer rediga inlägg och så småningom vloggar!
Söndag den 16e juni började resan på riktigt. Här stod vi på Rødby station och inväntade tåget som skulle ta oss till Hamburg.
 Tåget åkte på en färja. Och vädret ute var fint. Laura gjorde titanic posen ensam.
Nån timme senare rullade tåget av färjan och vidare mot Hamburg.
Kommer inte ihåg om tåget gick direkt till Amsterdam därifrån eller om vi bytte en gång till? Men på denna dryga fyra timmars tågresa fick vi hänga på golvet eftersom alla säten var tagna. Det fick en ont i röven av.
Ny dag framme i Amsterdam! Laura var i extas över vegoutbudet i mataffären.
Vi gick på Van Gogh muséet. En får ju förstås inte fota konsten så detta var den bild jag kunde knäppa där.
Sen kurrade magarna efter lunch. Vi promenerade längst gatorna i Amsterdam, folk odlade här och var.
Målet var vegan junk food. Mmmm, recommend recommend! Vi delade på tryffelpommes, bitterballen och en fake-kyckling burgare med charcoal bröd och veganost.
På kvällen sjöng vi karaoke och fick med oss hela baren som de karaokequeens vi är. Sen gick vi till en klubb i närheten och dansade tills stängning. Det här med att hålla tider vart inte min och Lauras grej, vi tänkte vara hemma till ett ish, men var hemma halv sju på morgonen. Sov så tungt att ingen av oss vaknade av larmen på morgonen.
Vi promenerade maaaassooor i Amsterdam. Köpte aldrig något åkkort. Vi kom upp i typ trettiotusen steg varje dag. Hemma kommer jag upp i en tiondel av det om jag inte gör något speciellt den dagen :)))
Så här sov vi förresten i Amsterdam. I ett rum för tjugoen personer. Var sämre på att dokumentera i bilder i Amsterdam än jag trodde men ni får se mer när vloggarna börjar dyka upp sen!
Vi var även på moco museum, blev nog mitt favorit. Konstnärer som Andy Warhol, Banksy och Yayoi Kusama.
3D konsten var ball. 
Och ett rum där allt var vitt.
Men favoritrummet blev såklart det med lila bollar överallt!
Sen vart vi hungriga. Vi åt lunch på the avokado show. Vart dock inte jätteimponerad. The avokado factory i Bali, Channgu är tusen gånger bättre!
Bubblor bubblor bubblor!!
På kvällen hängde vi hos Simon som hade pluggat i Amsterdam under denna termin. Det vart en trevlig kväll!
Och när vi lämnat Simons studentlägenhet så gick vi vidare till klubben. Och dagen efter åkte vi till Paris. Men mer om det i ett annat inlägg!
 
Emelie's liv | |
#1 - - Camilla Persson:

Vad härligt & vilken upplevelse! ☺️

Svar: Det var det verkligen😊
Emelie Westlander

#2 - - Emiza - Träning & Outfit & Tatuering:

vad härligt :)

Upp