Skicka ett brev till en främling och goda saker jag ätit

Veckans sommarprat är släppt och hålls denna vecka av mig. Trängde in mig i denna garderob för att få någon form av ljudisolering. Jag berättar om saker som har varit jobbigt att ta sig igenom de senaste året, tågluffen och ett brev jag skicka till en person jag känt i fyra dagar och vad som hände sen. Sök på allt och lite till där du väljer att lyssna på poddar.
Har varit rätt dålig på att dokumentera här på landet. Men var på stranden en dag. Bada, sola, läste.
Sen stanna vi och tog en glass på stället där den bästa glassen finns. Stör mig nu på att en bild spegelvänt sig... Jag tog saltlakritsglass och choklad. Mmmm!!
Här är efterrätten jag prata om i listan igår. God vart den!
Mera ätbart. Gjorde en smarrig hamburgare av vad jag kunde hitta i kylskåpet. Tips om en typ bara använder själva champinjonhatten när en lagar nåt är att spara fötterna. För de går suveränt att använda senare. Antingen att skivas upp och stekas för att göra hamburgaren extra god. Eller typ göra pasta eller risotto på!
Mycket ätbart i ett inlägg. Igår premiärade vi med kronärtskocka för säsongen. Gud så gott det är! Vispa ihop ett citron och örtsmör till det. Ne nu blev jag hungrig av alla matbilder. Nu ska jag pallra mig upp och fixa frulle.
Emelie's liv, Podcast | |
Upp