Saker ni (kanske) inte visste om mig

đŸŒ»Jag mĂ„ste alltid dubbelkolla att jag lĂ„st dörren till toaletten, oavsett om jag Ă€r hemma, pĂ„ en offentlig toa eller nĂ€r jag jobba/var i skolan.

 

đŸŒ»Samma sak med alarmet som ringer pĂ„ morgonen, dubbelkollar sĂ€kert minst fem gĂ„nger att jag stĂ€llt larmet rĂ€tt kvĂ€llen innan nĂ€r jag behöver gĂ„ upp till nĂ„t.

 

đŸŒ»Glömmer alltid bort om en skriver "ennu" eller "Ă€nnu".

 

đŸŒ»Jag kan inte stĂ„ still nĂ€r jag borstar tĂ€nderna, gĂ„r alltid runt ett par varv i lĂ€genheten.

 

đŸŒ»NĂ€r jag var liten hade jag nĂ„n grej med att ta "pincettgrepp", gick och plockade fjĂ€rilar för att jag ville kolla pĂ„ dem (ingen skadades av vad mina förĂ€ldrar sagt Ă„t mig i alla fall
) slutade dock med detta efter att ha försökt göra samma sak med en geting
. Undra varför
.

 

đŸŒ»Fick en bĂ„tmast i huvudet en gĂ„ng, gjorde rĂ€tt ont faktiskt. Började blöda och fick en lĂ€tt hjĂ€rnskakning.

 

đŸŒ»NĂ€r jag var tonĂ„ring och prenumerera pĂ„ veckorevyn eller var det frida? Anyhow, jag skickade in fler insĂ€ndare om typ pinsamma historier och "kĂ€rleksproblem" etc som kom med och fick svar.

đŸŒ»Jag Ă€r vĂ€rdelös pĂ„ att flörta. Och vĂ€rdelös pĂ„ att fatta hintar. Folk mĂ„ste lĂ€ra sig att sĂ€ga saker rakt ut. Hur svĂ„rt kan det va.

 
Belle Amour

Kika gÀrna in pÄ vÄr nystartade blogg dÀr vi kommer att ge tips om allt frÄn mode och skönhet till trÀning och hÀlsa, samt hjÀlpa till att motivera och inspirera andra till att vÄga följa sina drömmar!