På resande fot igen och ett sommarprat om utmattning och att bli dumpad


Då var jag på resande fot igen. Nu är jag påväg mot min älskade ö. Blev snopen idag när jag skulle blogga på färjan mot Gotland och det inte gick. Blogg.se verkar ha tekniska strul igen? Gick varken att blogga från datorn eller mobilen. Och statistikverktyget funkar inte heller. Nu verkar det funka i alla fall och jag anländer snart till Visby, därifrån blir det en buss till sudret.
Veckans sommarprat ligger äntligen uppe förresten! I veckans avsnitt får vi höra Linns berättelse. "Två veckor senare kommer det en motgång. Han gör slut. Och det är bara början på något som kommer slita mig i tusen bitar" Med den meningen inleder hon sitt sommarprat. Linn tänkte hela tiden fem steg före för att hinna med att göra så mycket som möjligt, hon tackade aldrig nej till något. Hon gjorde sällan något för att hon ville utan snarare för att hon kände att det blev som ett tvång.
Var mysigt att träffa mina fluffbollar igen där hemma i alla fall. Här är bara bild på en av dem. Jumme, eller Mr Grumpy som vi brukar kalla honom för. Han har varit extra kelig med mig nu när jag kom hem från tågluffen, han som normalt vill vara lite mer för sig själv.
En trött Emelie med kaffekoppen i högsta hugg. Har ju inte blivit så mycket sova ut under tågluffen och framför allt inte de senaste dagarna i och med hemresa och allt. Förkylningen gör ju inte direkt att jag sover bättre heller. Herregud förlåt. Kan jag sluta klaga någon gång.
(null)
Lite irriterande att inte ha bord framför sig på färjan (jösses i-landsproblem i högsta grad, jag som precis sa att jag skulle sluta klaga) men nice med mycket benutrymme i alla fall! Eller ja när jag tänker efter, klarar mig fin fint utan bord, rätt gött med så mycket space för benen. Lyckats tvätta mina skor också, de var gråa bokstavligen när jag kom hem efter luffen, nu ser de åtminstone lite rosa ut igen. Även om sulorna är totalt utslitna efter att ha använt dem ständigt när vädret tillåter i lite mer än två år. Ne men nu förtöjer båten snart till Visby, så  ska ta och plocka ihop mina grejer så jag är redo att skynda mig mot bussen!
 


Emelie's liv, Podcast | |
#1 - - Angelica Wåhlin:

Önskar dig en trevlig vistelse i (på?) Visby!

Svar: Tack så mycket! Men sudret blire för min del😘
Emelie Westlander

Upp