På ett tåg mot Berlin

(null)
Vi sitter på tåget mot Berlin. Lämnade Peschiera del Garda halv nio imorse. Känns vemodigt. Tyckte om den platsen. Tyckte om vårt hostel. Tyckte om människorna på vårt hostel. Drygt tio timmars ytterligare tågresa har vi framför oss, sista destinationen nu innan det blir hemfärd igen. Känns så konstigt. Känns som resan precis börjat samtidigt som när jag tänker tillbaka på de första dagarna känns de som en evighet sen. Sitter på tåget med massiv ångest just nu. Vet inte vart den kommer ifrån. Troligt kanske den urartar sig delvis från att vi druckit varje kväll och att alkoholen håller på att rinna ur kroppen. Känns så ironiskt också när jag bara här om dagen skrev ett inläggg här om dagen om hur bra jag mår just nu. Men en bra period betyder såklart inte att det kommer vara totalt ångestfritt. Ångest är ju en vanlig känsla tyvärr som alla känner någon gång även om vissa känner det oftare och starkare än andra.
(null)
Jaja nog om det nu. Igår tog vi oss upp på Monte Baldo, hamna inne i ett moln bokstavligt talat. Fick chock av hur kallt det var där uppe när vi vant oss vid över trettio plusgrader nere på marken. (null)
Jag och min braiga resekompis. Efter att ha hängt varje dag i snart en månad ska vi snart skiljas åt igen. Känns så märkligt.


princess tyra

<3

Svar: <3
Emelie Westlander

Anonym

Roligt att ha en resekompis att dela allt med!

Svar: Verkligen!!😊
Emelie Westlander