Ögonblick från sudret

(null)
Vad har jag för mig här på landet då? Jo har fortsatt att läsa i Ett litet liv men har nu gett upp, går bara inte för mig att ta mig igenom den. Så har börjat läsa en annan bok istället.
(null)
Och så var jag på lille biografen här på landet och såg lejonkungen. En gamal lada som gjordes om till en biograf. Alltid paus mitt i filmen. Perfekt tycker jag! Då får en sträcka lite på benen, smita på toa utan att missa något och kan köpa mer godis.
(null)
Burgsviks bryggeri har en liten truck där de säljer lite smått och gott att äta och har goda öler och viner. När vi var där stod Martina med sin foodtruck och sålde smarriga pokébowls. Tog en vegansk med bl.a gulbeta, mango och thainisås. Mmmm!
(null)
Sen gick vi till Grå Gåsen där Maggio skulle inta scenen. GRYM KVÄLL!!
(null)
Lyckades "tränga" mig rätt långt fram. Eller tränga och tränga. Folk stod så glest och då får en faktiskt slingra sig igenom.
(null)
Var där med päronen, kusinerna och morbror så allt som spelats i bilen efter denna kväll är Maggio och så blir det lite allsång.
(null)
När vi inte är på bio, konsert eller sitter och läser så är vi på stranden, spelar sällskapsspel om kvällarna (då kommer de dåliga förlorarna i oss alla fram haha) och så blir det väl någon cykeltur ibland. Ne men nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och ta mitt kaffe och sätta mig ute i solen på tomten. Sista dagen här ju, måste ta vara på det!
Emelie's liv | |
Upp