Massa kompishäng och ett kvällsprojekt

Gokväll! Denna dag försvann fort men oj vad jag hunnit med! Träffa Maja inne i stan, spatsera runt lite. Såg Anton inne på fabrique så sprang såklart in. Sedan tog vi oss in mot en annan Fabrique söder där Maja skulle ha jobbmöte. Då stötte jag ihop med Vera som jag jobbade med där förut och hon sluta för dagen, så vi bestämde oss för att ta en spontanöl (eller ja det blev tre) så blev lite sådär smålullig (eller lite på pickalurven som mamma skulle sagt) denna måndagsförmiddag. Dagsfyllor är ju dock nice i och med att en hinner bli nykter till kvällen och vaknar inte bakis.
Efter ölandet så träffa jag Isa. Vi tog en fika på Pascal och fotade vid vitabergsparken. Pascal hade en kaffeglass som Isa tog, hon tyckte den smaka för mycket kaffe men jag digga den! En fick även brownie strössel på.
Kvällens projekt har varit att färga om kläder som blev missfärgade under tåglufen och passade på att slänga med en tröja som fått någon envis fläck som inte ville gå bort, lösning - färga plagget mörkare så syns inte fläcken. Onödigt att slänga. Ni får självklart före- och efterbilder sen.

Emelie's liv | |
Upp