Listan om vecka tjugonio

Veckans tråkigaste:
Att tågluffen tog slut. Också att det blev. tågfärd hem själv eftersom att Laura försov sig, HAHA. Andra veckans tråkigaste är väl förhoppningar jag hade på hur saker skulle kunna bli som inte blev. Sorry för de smått kryptiska meningarna som dykt upp här i veckan. Lyssnar ni på morgondagens podd kommer ni fatta vad jag menar.
 
Veckans roligaste:
Träffa familjen igen efter lite mer än en månad! 
Något jag gjorde som var planerat:
Ja har typ inte gjort så mycket alls denna vecka? Det som var planerat var hemresan från Berlin och att åka ner till mitt landställe.
 
Något jag gjorde som inte var planerat:
Hmmm... Ja inget konkret egentligen? Eller det mesta jag gör på landet är väl det liksom. Planerar inte så mycket här.

Ett tips från veckan:
TÅGLUFFA FÖR FAN! Underbart roligt sätt att resa på. En träffar massa människor både på tågen och såklart på alla platser en besöker. Plus, du får se så många andra platser gratis på genomresan och du behöver inte ha dåligt samvete för miljön. Win Win!
Godaste maten jag lagade:
Gårdagens middag helt klart! Lagade champinjonburgare (skulle egentligen varit portabello men det var slut) som jag marinerade i en balsamico och öl marinad och till det gjorde jag vitlöksaioli och karamelliserad lök. Till efterrätt hade jag gjort en vit choklad- och limemousse med krusbär, blåbär och kardeummahavrecrunch. Ja ni hör ju!
 
En klädsel från veckan:
Har ingen outfitbild från veckan så ni får en live från nu. I mina mjukiskläder på landet. Poster för skräckfilmen "the crazy swede" kan snart ses på en biograf nära dig. 

 

Veckan humör:
Hmm.. Ja pendlande. Nedstämd över att resan är över. Lite ledsen över det kryptiska jag skriver om. Men glad att träffa familjen igen. Glad att vara nere på landet.

 

VECKANS…

Film:
Inte sett en film på lääänge. Men en film jag gärna vill se är Midsommar, Isabelle är ju med i den!!! Serie:
Skriver nog Jane the Virgin här, bara två avsnitt kvar innan serien är slut och är nyfiken på hur de kommer knyta ihop allt.

Låt:
Laura har nu fått även mig att fasta för Stenströms låt Bam Bam.

Vad ser du fram emot veckan som kommer:
Maggios spelning på tisdag!! Veckans betyg:
Får väl sig ett neutralt betyg, 3/5. Inte en pangvecka, men inte en skitvecka heller.

 
Emelie's liv, Listor | |
Upp