Fyra tips

Torsdag. Fjärde dagen i veckan, så här kommer således fyra tips!
Detta chimichurri recept från foodiecrush var såååå gott!! Gjorde den här på landet i helgen och det blev uppskattat av hela släkten! Både till mina och kusinens vegospett och resten av familjens kyckling. Plättlätt att göra också. Löken behöver endast hackas lite men annars är det bara att köra allt rakt ner i mixern. Otippat god kombo med både koriander, persilja och oregano tillsammans. Förgyll även er grillkväll med denna!
Jag har upptäckt en ny mensapp! Har använt period tracker sen jag fick min första mens när jag var fjorton men sen fann jag denna. Kommer dock fortsätta att använda P tracker, men tyckte denna var kul komplement då en får förutsägelser om hur ens humör och fysiska symtom kan bli beroende på vart i menscykeln en är. 
Du får även en sån här text varje dag samt ett litet tips. Tycker det är lite kul. Sen ska en såklart inte läsa in och känna efter för mycket för då kanske du känner symptom du inte skulle göra annars. Men med andra ord, folk runt omkring mig, se upp. PMS monstret är på ingång ;)
LEJONKUNGEN
Tips nummer tre blir att gå och se Lejonkungen!! Såg den i veckan här på landet med familjen och den var så mysig!! Och bra gjord!! Ville sjunga med till alla låtar men kände rent spontant att det inte skulle uppskattas inne i biografen, haha.
"NÄSKNARK"
Sist men inte minst, näsknarket som jag och Laura kallat det under tågluffen. Eller näsinhalator kan en ju kalla det för också om en vill vara den som är korrekt. Anyhow, en näsinhalator dårå med mint i. Så härligt om en är lite förkyld och även att ta bara för att typ. Redan beroende. Finns på apoteket för typ en tjuga!
Amanda (Swedish Passport)

Alltså åh, måste ta mig till en biograf snarast och titta på Lejonkungen!

Svar: Gört!!
Emelie Westlander