En lista om mina tatueringar

Hur många tatueringar har du och vad föreställer dem?
Fem stycken! Venusmärket, en tjej som drar upp tröjan (börjar kalla den för brösttatueringen när jag ska förkorta det), en sankt pers nyckel, dödsrelikerna och en text där det står "I am enough". Den sistnämnda skulle behöva sig en ifyllning dock.

När tatuerade du in tatueringarna och hur gammal var du?
Har gjort tatueringarna i tre omgångar. De två första gjorde jag när jag var arton på höstterminen i trean. Hade en tjej i min klass som ville bli tatuerare och hade byggt om friggeboden hos sig till en tatueringsstudio. Hon hade liksom alla legita grejer, brits, tatueringsmaskin osv. Och eftersom vi var estetare litade jag på att hon skulle göra ett bra jobb ;) Två andra gjorde jag förra våren hos Emilia på Stockholm classic. Den femte gjorde jag i början på juni när slakthuset hade premiäröppning för terassen och hade drop in tatuering på klubben.

Symboliserar tatueringarna något särskilt?
Sankt pers nyckeln var morfars favoritblomma. Texten är en påminnelse till mig själv. Dödsrelikerna för att jag älskar Harry Potter. Brösttatueringen = free the nipple, och venusmärket är väl för att jag är feminist I guess. Men i ärlighetens namn så tar jag inte min kropp och tatueringar på för stort allvar längre och tycker saker bara kan få vara fina. Ja visst, de ska vara där hela livet och det är typ svårt att greppa, men om jag krisar så mycket över en tatuering när jag är femtio som jag gjorde in ma 20s får jag väl betala för laser.
 
Vad tyckte dina föräldrar om att du ville tatuera dig?
De var skeptiska första gången men tyckte de blev fina sen, kommer inte ens ihåg om jag sa något när jag visste att jag skulle göra dem, eller om jag ba kom hem och ba "hej nu har jag tatueringar". De vart väl inte överexalterade att jag hade gjort en på fyllan, hahah men de tyckte den var fin och att huvudsaken är att jag är nöjd. Vad inspirerade dig till att bli tatuerad?
Inget speciellt, gick typ från en dag till en annan att jag absolut inte ville till att jag ville. Men det som ledde till att jag tog tag i det var när min kompis i trean skulle tatuera sig hos vår klasskompis och då fråga jag om hon ville tatuera mig med, hade ju inte råd att gå till en "riktig" studio på ett studiebidrag liksom.
 
Vart någonstans tror du att din nästa tatuering kommer att sitta, och vad kommer den att föreställa? 
Hmm, blir nog en till någonstans längs handleden. Fast kanske på vänster sida skulle vilja ha en typ en liten bit framför armvecket.
Vilken tatuering gillar du minst, och varför?
Hmm, ingen egentligen. Måste jag välja en, kanske dödsrelikerna? Älskar den ju men den är egentligen inte helt korrekt proportionerligt. Men har sett få med denna tatuering som är korrekt gjord dock haha.
 
Vilken gillar du mest?
Brösttatueringen!!

Vilken tatuering var mest smärtsam vs minst smärtsam?
Minst den på handleden vilket jag inte trodde, velat göra en där läääängeee men inte vågat för hört att det ska göra så jävla ont. Kan ju dock ha att göra med att jag var lite full plus att det gick så fort så hann knappt bli nervös, tog inte ens fyra minuter (har det på film). Mest smärtsam, texten eller blomman. Båda sitter vid revbenen och blomman tog rätt lång tid också.

Emelie's liv | |
Upp