You, serien som kryper in i skinnet på dig

Hörrni jag tänkte tipsa er om en serie jag såg klart på två dagar förra veckan. Rysande, nervkittlande och så sjukt bra. Obs obs ingen skräckserie, utan mer DRAMA med stora bokstäver och rätt så obehaglig från tillfälle till tillfälle (eller ja typ 90% av tiden.)
You handlar om Joe som jobbar i en bokhandel och faller på en gång för Beck när hon kommer in en dag. Och nej nej nej. Vi snackar ingen liten gullig high school crush här utan full on psykopatiskt och creepy. Efter att ha fått reda på hennes namn blir det ingen utmaning för honom att hitta hennes sociala medier och information om henne på nätet och adressen hon bor på. Han börjar stå utanför hennes fönster, han följer efter henne vart hon än går och tänker inte låta någon stå i hans väg för att få vara med henne...
Beck har förstås ingen aning om vem Joe egentligen är och efter ett tag börjar de dejta och hon blir totalt förälskad i honom.
För när han är med henne verkar han ju som den "perfekta pojkvännen". Hur ska hon veta att han har hennes gamla mobil så han kan se alla hennes konversationer och har SPOILER ALERT (markera stycket för att kunna läsa allt)  mördat hennes exoch har fler på sin lista som han tycker står i hans väg.
Det sjuka är att ibland är en liksom på hans sida på nåt sätt. Typ att han skulle komma undan och lyckas med vissa saker. Missförstå mig inte, han är en total psykopat och jag skrek typ hela tiden "run Beck run" men tror att eftersom att nästan allt är ur hans perspektiv och en får se "skadade" minnen från hans barndom att en tyckte synd om honom och förvirringen eftersom att han är så snäll mot grannpojken?? Det höll inte i sig länge däremot kan jag ju säga. Alltså att en hoppades att han skulle komma undan och lyckas med vissa saker, förutom möjligen spoiler, markera så kan du läsa att mörda Peach, för hon var ju typ lika obehaglig som honom.
 
Trailern ser du här (och glöm inte undersökningen)
 
Film och Serier, Kulturtisdag | |
#1 - - Ewe ----------:

Den är sjukt bra, sträckkollade hela säsongen på en dag haha! ;D Och det ska komma en säsong 2 :)

Svar: Visst!! Hade lätt lyckats göra det också om jag haft en ledig dag när jag börja🙈 ja är pepp!
Emelie Westlander

Upp