Vecka fem

Podden tar en liten paus denna vecka då stackars Siri har legat däckad i influensan och en hel rad andra otrevliga sjukdomar hela förra veckan. Förhoppningsvis ska vi få till nåt inspelningstillfälle denna vecka, men kanske blir en gästpodd istället till nästa vecka!
Här är en inte jättefin matbild på en svingod öppen vego lasagne jag gjorde förra veckan inspirerat från ett recept av Markus Aujalay. Fylld med ugnsrostad aubergine och parmesankräm bland annat.
I lördags var det barhäng som gällde. Laura tog flera bilder på oss och sa att jag måste lägga upp en av dem på min blogg. Så varsågod, här är en av dem på två fulla brudar. Kvällen börja på baras backe med Fredrik som jag inte träffat på för länge och sen kom Laura och några av hennes vänner och kvällen fortsatte på några av söders billiga barer. 
Kvällen var kul och sen. På söndagen hjälpte jag Lollo och hennes kille lite med renoveringen av deras lägenhet, de bjöd på pizza som tack, och det tackade inte en bakfull Emelie nej till direkt.
Totalt orelaterad bild till vad jag skriver. Har enorm sommarlängtan just nu. Och är enormt trött idag. Och vaknade upp med en sjuk ångest som jag inte är helt säker på vad den ens kom ifrån. Tog över en timme efter att jag vakna innan jag kunde ta mig upp ur sängen och två timmar senare har jag inte ens kommit igång med pluggandet. Fördelen och nackdelen med att plugga distans. Så ska ta tag i det nu, tänkte mest fokusera på grafisk design och akvarell idag, och tar tag mer i litteraturvetenskapen imorgon igen. Skönt ändå att kunna lägga upp det lite hur jag vill, även om jag såklart har deadlines.
 

Emelie's liv | |
#1 - - Jessica:

Deadlines, det är väl tur det. Pluggar till sjuksköterska (dock inte på distans, skulle jag aldrig klara) och skulle aldrig få tummen ur om vi inte hade tentor. Lycka till med skolan!

Svar: Ja tycker väl lite både och, deadlines absolut! Sen vet jag inte vad jag tycker om just tentor, men utbildningarna jag är intresserade av att läsa sen har inte tentamen på det viset så behöver ju inte oro mig för det ändå. Lycka till med studierna du med!
Emelie Westlander

Upp