Mitt nyårsfirande

Då ska ni få lite bilder från mitt nyårsfirande! Blev inte så många, dels för att jag tänkte leva i nuet, carpe diem ni vet ;) men sen råkade en ju också få snefylla och blev tvungen att dra hem vid halv två... Så kvällen blev inte som tänkt, men kul innan jag råkade låsa ut mig själv på min kompis bakgård och börja tvungsspy... Ne gud nog om det, vi spara det roliga till sist, nu när ni fått veta om det mindre roliga, eller hur
Kvällen börja med trerätters middag hemma med la familia. Vi åt lite olika eftersom familjen äter kött och jag vego. Så min förrätt bestod av ungrostade körsbärstomater med brieostkräm, rostade pinjenötter och vallmofrön. Mmm, gott vare. Till det drack vi en fin riesling.
Till varmrätt blev det hasselbackspotatis med citronslungad sparris och svampbiff för min del och så en rödvinssås på det och favoritrödvinet!
Mamma stod för efterrätten och gjorde en frozen cheesecake med apelsin. Typ en uppochnervänd variant med ett crumble ovanpå istället för klassisk botten och en apelsinkolasås. Och så två koppar kaffe på det, koffein var nödvändigt.
Sen började gästerna plinga på dörren. Här har vi två gulliga och kära. Jag höll i ett nyårsquiz, vinnarna fick en trisslott utan vinst.
Jag, Viktor och hans tjej Olivia gick vidare på min kompis fest i gamla stan. Det var hattema men de hade glömt sina hattar och blev glada när de hittade pysselbordet där du fick göra din egen hatt.
Queen.
Sen kom tolvslaget, fyverkerierna lös upp himmelen. Undrade ett tag när jag skymta tomteluvan på bilden tills jag insåg att hen antagligen var på festen också, haha.
Signe hade perfekta hatten, hade med sin dricka överallt!
Och jag blev poppis med min elefanthatt, såklart. Bästa hatten, bästa jag. Önskar att jag klarat av mer av kvällen dock. Oh well, nyår är ju överhypat precis som alla andra former av högtider och är ju egentligen bara en dag. Synd bara att snea (på alkoholen) när de ordnat en sån sjukt nice fest.
 
Ps! Glöm inte undersökningen
Emelie's liv | |
Upp