Man behöver vissa egenskaper för att få vara giraff

Gokväll! Den här dagen bara rann iväg. Känns som hela dagen bara försvann. Har gjort klart första projektet i grafisk design! Tänkte att ni skulle få se det också, så stay tuned! Kusinen var här, vi har febrilt suttit och letat efter (hyres)lägenheter då vi bestämt att vi borde flytta ihop, men som de flesta antagligen har koll på så är ju inte bostadsmarknaden den bästa just nu... Om någon av er skulle känna till en trea i Stockholm som hyrs ut snälla hojta till!
Måndag innebär såklart som vanligt att en ny poddis är släppt!! Veckans podd inleder vi även med ett nytt segment: veckans kanon och kalkon. Veckans tema däremot är kärlek. Vi berättar om vi älskat någon eller om någon har älskat oss. Är vi rädda för kärleken och vad finns det för olika former av kärlek. Vi pratar också om lite tyngre saker som om det går att älska någon eller bli älskad om en inte älskar sig själv. Och tror vi egentligen på kärlekssagor och happily ever after? Avsnittet finns där poddar finns (ex. podcastappen/itunes, acast och soundcloud.) Och följ oss gärna på instagram och gilla vår facebook sida så blir vi glada!!


Emelie's liv, Podcast | |
#1 - - Jessica Högberg:

Nä, hyresmarknaden i Stockholm är verkligen inte den bästa... Önskar Er dock stor lycka till, dela bostad med någon man gillar är underskattat;)

#2 - - Bexollila :

Vad kul att flytta ihop och hoppas ni hittar något fint boende!

Upp