Helgen är här

(null)
Glad fredag på er hörrni! Och idag är jag själv också på glatt humör efter en bra dag! Måendet mitt är ju väldigt pendlande just nu, antagligen en kombination av mörkret och lite annat jag inte kan skriva ut här.
 
Anyhow, som ni ser började dagen med en utefrulle. Gröt, kaffe och juice beställdes in.
(null)
Och denna pingla var mitt sällskap.
(null)
Efter magarna var fulla på gröt och kaffe tog vi en svängom på Götgatan. Jag handla lite basplagg på monki (lite klimatångest, gud har klimatångest till allt jag gör just nu som inte är klimatsmart, antar att det är lite bra i och för sig.) Och växla in burkar på lush mot en ansiktsmask, om du samlat på dig fem förpackningar (gäller både burkar och flaskor) så får du ju välja en färsk ansiktsmask of your choice. Bra för miljön och din hy blir glad, win win!
(null)
När jag kom hem åt jag vegobullar i tomatsås med spagetti, satte igång tvätten och körde ett yogapass. Kör Adrienes 30-dagars utmaning. Dock inte den från detta år utan från 2015. Är på dag fyra och redan frälst. Åh herre... Kommer jag bli en sån där jobbig yogajunkie nu... Har också fått dille på att dricka varmljummet vatten med citron och gurkmeja, gott och en bra boost för systemet!
(gif)
Nu är helgen här och jag har klarat min första pluggvecka, whoopa! Önskar er en riktigt härlig fredag! PÖSS!!
 
ps! glöm inte undersökningen!
Emelie's liv | |
#1 - - Sara Ekman:

Vilken härlig dag och god frukost :)

Upp