Fem kommande filmer jag vill se

BEAUTIFUL BOY (biopremiär 11 januari): Nic kommer från ett privilegierat hem med en framgångsrik journalist till pappa. Men när han börjar experimentera med crystal meth och hamnar i ett drogberoende försöker hans föräldrar förtvivlat nå fram till honom och få ur honom ur hans missbruk. trailern ser ni här.
THE KINDERGARTEN TEACHER (biopremiär 25 januari): Lisa, en uttråkad förskolelärare upptäcker att en av hennes elever, den femåriga Jimmy har en dold talang för poesi. Ett psykologiskt drama om hur hennes nyfikenhet övergår till en besatthet av lilla Jimmy. trailern ser ni här.
WOMAN AT WAR (biopremiär 22 februari): Halla har börjat få misstänkta blickar om hon kanske är ekoterroristen som utfört attentat mot Islands ekonomi och infrastruktur. Hon försöker bibehålla sin hemliga identitet inför hennes största dåd någonsin; sabotaget mot aluminiumindustrins exploatering av det isländska höglandet. Men när en av hennes största önskningar blir beviljade och hennes adoptionsansökan blivit godkänd, det finns en liten flicka i Ukraina måste hon genast omvärdera allt. se trailern här.
KAPERNAUM (biopremiär 1 mars): Tolvåriga Zain står inför domaren i rättssalen, han vill stämma sina föräldrar för att han har fötts. I den hårda tillvaron i Beirut har varken Zain eller hans syskon fått tid att få vara barn. Och när hans syster vid elva års ålder blir bortgift får han nog och rymmer hemifrån. Städerskan Rahil låter honom flytta in hos henne och ta hand om hennes son Yonas. Men när Rahil plötsligt försvinner måste Zain ensam ta hand om Yonas i en värld där barnen är de mest utsatta. trailern ser du här.
DUMBO (biopremiär 29 mars): Åh älskade dumbo när jag var liten, har inte sett den på så länge! Ska göra det nu innan den oteckande versionen kommer på bio. Om någon skulle ha missat handlingen om Dumbo handlar det om en (kanske inte så framgångsrika) cirkus där den lilla elefanten Dumbo görs till åtlöje på grund av hans enorma öron, men när de upptäcker att han kan flyga med hjälp av dem förändras allt. trailern ser ni här.
 
 
Film och Serier, Kulturtisdag | |
Upp