Bilder jag blev taggad i 2018 och mina best nine

Nu när det officiellt är 2019 tänker jag att det är dags att vi kollar vad jag gjorde förra året genom andras kameralinser och mina best nine. Vi börjar med de jag blev taggad i!
Första bilden jag blev taggad i är denna av Solina när vi var hos Astrid i Kalmar. Var en fin helg med pizzabak, utflyktsdag på Öland och dans hela kvällen lång.
(gif)
Ebba och jag tog hennes kusiner till junibacken och hade ju minst lika roligt som de hade!
Sen var jag på Bali! De flesta bilderna därifrån är från Lollo och Veras privata resekonto så kan inte visa allt. Här hade jag precis anlänt och vi tog en öl innan vi skulle käka middag.
(gif)
Hahah alltså den här kvällen var så underlig och för att ni ska förstå andra bilden så måste ni få tillhörande text. "Nu är vi här igen... denna gång ska vi berätta om en trevlig man vid namn Michael Marco eller Marco Michael, ingen vet riktigt! Vi träffade denna man på en bar, han bjöd oss på en öl och berättade att han och Emelie hade en oförklarlig connection. Han var MYCKET noga med att poängtera att inget av detta va på ett sexuellt sätt utan bara spirituellt. Emelie är en av 5 människor som han haft denna connection med, detta sker mycket sällan enligt honom. Han berättade att Emelie ska göra något stort någon dag, något som kommer gynna många människor. Det gillar vi!!! Andra bilden ni ser är när han känner på Emelies öra för att få en ännu bättre bild av henne. Han påstod att så fort han rörde Emelie började hans högra öga rinna, fråga oss inte varför..."
(gif)
Vera hade köpt en undervattensskydd till mobilen så vi tog rätt många fula undervattensbilder i polen.
(gif)
Vi var också på riverrafting. Så himla häftig upplevelse!!!
Men en blev trött av tidig morgon och många intryck.
En annan kväll var vi på en gosig bar på stranden och drack smarriga drinkar. Denna bild tog Lollo.
Frukost åt vi ute på mysiga hipsterställen varje morgon. Blev en del smoothie bowls.
(gif)
Blev lite dålig kvalle här, Sorry borry. Några av de sista stunderna i Bali.
Var visserligen inte med i den bilden men tog den (polaroidbilden då alltså) så fick en tagg ändå, haha. Det här var innan vi dansa hela kvällen lång.
En vårpromenad i Stockholm med Ebba innan värmen riktigt hade hunnit slå till.
Sen var jag och hälsa på Solina när hon plugga i Götet. Hängde med hennes gosiga klassisar. Drack hembränt rosé vin i slottsparken.
Också haft en hel del pizza och vin/bubbel kvällar på min balkong. Detta är från en kväll med Laura.
En bild från min födelsedag. Här hade de flesta dragit sig hemåt om jag inte minns fel men jag Ebba och hennes kompis Kara som var på besök från USA hängde i den varma sommarluften på bakgården.
Alltså sommarn var fan fin ändå. Må ha varit ett skitår på många sätt. Men sommaren, fan vad fin och gosig den var. Ja lätt att romantisera den, vi ska inte bortse från klimatkrisen. Men på det personliga planet var den underbar.
Båda dessa bilder är från en sådan sommaridyll kväll. Kommer ihåg att jag jobbat morgonpass och sovit typ två timmar, för hade haft ångest över nåt, kommer inte ihåg vad nu längre (bevis på att ångest inte är beständig!!) och sen hade jag varit på en kompisdate som jag prestera typ 2% på (pga sömnbristen) men det är okej. När vi skiljts åt låg jag kvar bland klipporna och kunde somna en stund innan jag mötte alla pinglor, badade, åt pizza och naturchips, drack ljummen äppelcider och hann till tunnelbanan precis innan regnet började vräka ner.
Sen blev det helt plötsligt höst igen. Då hängde jag med dessa gosisar (och Anna) en eftermiddag.
Sen var jag ju och blev fin i håret också i november. Det tack vare min underbara frisör Patric!
Och så har jag ju lärt känna denna underbara människa. Tänk att jag har en vän som är lika knäpp som jag.

 
Och mina mest gillade bilder då? Tja, det verkar som folket gillar mig va!
nionde plats har vi bilden där jag önska alla en god jul. Innan var det Kardashian bilden när jag kolla upp det veckan innan men nu har denna hunnit slå ut den bilden.
På åttonde plats har vi denna bildserie från Bali. Det var min sista kväll och jag fasade för att lämna värmen och var ledsen över att åka ifrån Lollo och Vera.
På sjunde plats har vi bilden när jag skaffat två nya gaddingar. Det är Emilia som gjort dem. Recommend Recommend!!
sjätte plats hittar vi ytterligare en Bali bild. Här var vi på väg till strand baren innan vi skulle få i oss käk.
På femte plats (eller teoretiskt delad sjätte/femte med den övre) har vi mig igen, en tidig morgon innan jag skulle börja jobba.
Ni gillade hur jag såg ut på nyår så den hamna på en fjärde plats.
På tredje plats hamna denna bildserie när jag var fin i håret efter en våruppfräschning hos Patric.
andra plats var det tre personer ni gilla. Här är jag med Solina och Brita efter barhäng och dans på slaktis. Blev lack på en vakt.
Och vinnaren är suprise suprise me myself and I när jag fyllde tjugoett. Egoboost haha.
 
Ps! Glöm inte undersökningen
Emelie's liv, Listor | |
Upp