Man behöver vissa egenskaper för att få vara giraff

Gokväll! Den här dagen bara rann iväg. Känns som hela dagen bara försvann. Har gjort klart första projektet i grafisk design! Tänkte att ni skulle få se det också, så stay tuned! Kusinen var här, vi har febrilt suttit och letat efter (hyres)lägenheter då vi bestämt att vi borde flytta ihop, men som de flesta antagligen har koll på så är ju inte bostadsmarknaden den bästa just nu... Om någon av er skulle känna till en trea i Stockholm som hyrs ut snälla hojta till!
Måndag innebär såklart som vanligt att en ny poddis är släppt!! Veckans podd inleder vi även med ett nytt segment: veckans kanon och kalkon. Veckans tema däremot är kärlek. Vi berättar om vi älskat någon eller om någon har älskat oss. Är vi rädda för kärleken och vad finns det för olika former av kärlek. Vi pratar också om lite tyngre saker som om det går att älska någon eller bli älskad om en inte älskar sig själv. Och tror vi egentligen på kärlekssagor och happily ever after? Avsnittet finns där poddar finns (ex. podcastappen/itunes, acast och soundcloud.) Och följ oss gärna på instagram och gilla vår facebook sida så blir vi glada!!


Emelie's liv, Podcast | | 2 kommentarer |

Söndagfeels

(null)
Söndagen är här utan någon söndagsångest över måndagen. Imorgon får jag uppgift nummer två i akvarellkursen och ska sätta igång med att digatalisera min mjölkförpackningdesign för grafisk designkursen. Strax ska jag iväg på bio och se beautiful boy och sen blir det släktmiddag hos mormor.
(null)
Igår då, då var jag såhär piffig. Jag och mamma promenerade till Norrmalm. Åt lunch på Italian cousins, hejja på Davide (fick dock inte kompisrabatt, eyy bjudit honom och Enrico på kaffe på fabrique rätt många gånger.) Sen gick vi till en liten italiensk deli och köpte färsk tortellini och små salta oliver. På kvällen träffa jag Natalia som åker tillbaka till England idag, tog ett glas rött på rival, catcha upp om livet, kärlek och allt sånt och om hur hopplösa alla killar egentligen är. 
 
Ne men nu måste jag faktiskt göra mig klar för dagen, sitter nyduschad, osminkad med blött hår och bion börjar om en timme. Hurry Curry!!
Emelie's liv | | En kommentar |

Snöyrväder i Wien

Förra torsdagen vid elva tiden hade vi landat i Wien. Vi hade plockat av våra väskor från rullbandet fööörutom pappas som hade blivit kvar i Stockholm på Arlanda...
Så medan pappa fick bråka lite med personalen på flygplatsen satte vi oss på ett café och tog en kaffe.
Strax därefter satt vi på tåget in mot museumsquartier där vårt hotell låg. Bad min syster att ta en bild på mig, vilket var precis det hon gjorde, EN BILD. Så hade inte så mycket att välja på, haha.
(gif)
I hotellentrén möts du av en kamera vägg.
(gif)
När vi checkat in och packat upp på våra rum så möts vi av denna syn.. Snökaos deluxe som vi skulle ge oss ut i. Tur att jag kollat upp ett lunchställe vi skulle ta oss till innan.
På lunchrestaurangen möttes vi av ett vackert mosaik tak.
Vi kikade på menyn, jag var extremt hangry, är inte rolig att ha och göra med när jag är hangry.
Jag beställde in en vegetarisk gulasch, god var den! Fick någon gurksallad till som smaka typ som tzatziki fast vitlöken var utbytt mot dill?? Fick såklart också in min maträtt sist, kändes lite som det där avsnittet i How I met your mother, the best burger i new york när Robyn har fastat och alltid får in sin burgare sist...
Efter lunchen gick vi runt lite på Leopold museet för att gömma oss från det yrande snöovädret. Kvällen spenderades på hotellrummet med en påse chips under ett täcke.
Sen var det morgon, vi hade gjort oss hemmastadda i badrummet som ni kan se.
Vi åkte ner och käka frukost. Helt godkänd hotellfrulle faktiskt och äggröran var fett god och krämig.
25 hours hotel som vi bodde på hade ju lite kul variation på dörrskylten, istället för "do not disturb" eller "please clean" eller vad sjutton det nu brukar stå hade det ett helt häfte där det stod saker som denna här över.
Sen tog vi oss ut på Wiens gator, men mer om det en annan dag för hinner inte berätta mer nu.
 
ps! glöm inte undersökningen!

Emelie's liv | | 2 kommentarer |
Upp