Vecka 6 och en gästpodd

Podden är tillbaka efter influensan och lite där till och denna vecka är det finbesök i podden av ingen mindre än Siris andra halva - Frida. (Så ni får överleva utan min röst denna vecka helt enkelt.) Siri har åkt ner till Lund till denna veckas andra röst. De avhandlar husköp, ambulansturer, att börja studera och en hel del resminnen där allt kanske inte riktigt blivit som en tänkt sig. Dessutom löser de den allmänna problematiken med mattor och bäddsoffor, resultatet ser ni på bild 2 och 3 på vår Instagram. Och gilla oss gärna på facebook, lämna en recession på itunes/podcastappen och podden kan du lyssna på lite överallt där poddar finns!
En fett god gröt jag lagade i lördagsmorse. Min standardgrund på gröt är: 1dl(fiber)havregryn, en nypa flingsalt, valfri mängd kanel, 1/2 mosad banan, 2dl vegetabilisk mjölk (jag föredrar havre.) Sen lyxade jag till det lite och rostade hasselnötter och stekte den andra bananhalvan i kokosolja och ringla över honung och lite extra flingsalt. Salt är life.
Vet att uppdateringen är si och så. Det har varit en hel del plugg, framför allt i litteraturvetenskapen som jag just nu inte känner är det roligaste, förhoppningsvis kommer det ändra sig under andra moment. Hjärtat gör lite ont just nu också, och det kommer ju gå över. Just nu behöver jag bara ta det minut för minut och dag för dag. Och jag vet ju att det kommer bli bra igen. Ska väl kasta mig ut på tinder snart, hola at me boys!

Emelie's liv, Podcast, Recept, Tankar/Åsikter | |
#1 - - Jessica:

Ont i hjärtat är inget kul... hoppas det går över fort<3

Svar: <33
Emelie Westlander

Upp