Serierna jag följer i mars

BONUSFAMILJEN: Bonusfamiljen är här för en tredje (och antagligen sista </3) säsong. För er som missat denna lilla pärla så handlar den precis som en hör på namnet om livet med bonusfamilj. Lisa lämnar sin man Martin när hon och (redan frånskilda) Patrik blir kära i varan, och eftersom de båda har barn från sina tidigare relationer skapar de såklart nya familjekonstellationer. Så vi får följa hur alla anpassar sig till det "nya livet" hur deras ex och barn reagerar på allt etc. Suger ju på att förklara handlingar, men se den! Alla säsonger finns på SVT play nu.
MODERN FAMILY: Att jag fortfarande gillar denna serie lika mycket efter tio säsonger är ju knäppt ändå. Många serier tappar ju det efter ett tag. Men tycker de är bra på att hitta nya storylines som inte känns utdragna, plus min typ av humor i serien. Följ familjen Pritchett, den klassiska kärnfamiljen, bögparet med den adopterade dottern och den äldre mannen med en betydligt yngre fru.
BROOKLYN NINE-NINE: Ytterligare en humorserie som utspelar sig på en polisstation. Kanske inte en serie för kriminalnörden då allt får tas med en nypa salt i denna serie. Men en kul omväxling.
SVERIGES MÄSTERKOCK: Onsdagsmys framför Sveriges mästerkock blir det varje vecka här hemma. Kul att se vad de duktiga amatörkockarna hittar på för nåt. Tycker dock det är trist att de har så många lagtävlingar nu för tiden. Visst att du behöver kunna jobba i team i ett kök, men känns inte som de får glänsa så mycket som individer nu liksom. Tror det var Australiens mästerkock som gjorde en lagtävling som kändes lite roligare där det blev tydligare också vad alla kunde som individ. De var tre personer som skulle laga en maträtt tillsammans men gjorde det som en stafett, så en börja, de andra fick inte se eller veta vad hen tänkt göra och sen skulle de fortsätta skapa en maträtt utifrån vad den/de andra gjort innan.
RIVERDALE: Har ju spårat en del vid det här laget, men kommer jag sluta kolla för det? Nej. Klarade jag åtta år av pretty little liars som knappt var bra längre så ska jag väl klara alla skeva tvistar i Riverdale. Lagom high school crime/drama med sextonåringar som leker vuxna. Äh, älskar Riverdale.
CRAZY EX-GIRLFRIEND: Pärlornas pärla. Älskar denna serie så. Fjärde och sista säsongen nu, synd att det inte blir mer men samtidigt kanske bra att sluta på topp och inte bli den där serien som till slut tappar det. Skrev ett helt inlägg om den här
JANE THE VIRGIN: ÄNTLIGEN!! Kommer en ny säsong (och den sista, gud många serier som slutar, sorgligt ju) efter förra sässongsavslutet cliffhanger längtar jag så att jag snart dör. Den kommer tillbaka i slutet på mars. Hur serien börjar är att Jane får reda på att hon är gravid, hon tror först att läkaren driver med henne, hon har ju inte haft sex, hur kan hon vara gravid? Det visar sig att gynekologen har råkat göra en artificiell insemination. Vad som händer sen får ni helt enkelt se!
 
Joré Dirgélaité

Åhh älskade bonusfamiljen!!! Själv har jag nyligen fastnat för Russian Doll på Netflix! Tycker den är sådär skön pga intressant men kräver inte 100% uppmärksamhet hela tiden ändå? Kanske är lite partisk dock p.g.a. har en crush på Natasha Lyonne:)))

Svar: Den är verkligen så mysig!! Hahah, äsch, crusher gör serier roligare ;)
Emelie Westlander