Min favoritserie just nu

Från undersökningen jag gjorde för några veckor sen så visade det sig att ni saknar kulturtisdagarna! Jag som trodde att de inläggen var bland de mindre populäre, lustigt det där. Så idag kör vi på en kulturtisdag helt enkelt! Och ska försöka bli bättre på att göra det frekvent igen, lovar!
Denna vecka tänkte jag tipsa om min favoritserie just nu! Crazy Ex-Girlfriend. Rachel Bloom som också spelar huvudkaraktären Rebecca har varit med och gjort serien själv. Älskar henne nu, girlcrush, sitter och kollar på videoklipp och intervjuer med henne hela tiden. Anyhow!
Crazy Ex-Girlfriend handlar om Rebecca Bunch, hon jobbar i New York som framgångsrik advokat. Men när hon får reda på att hon ska bli erbjuden en befordran får hon panikångest och inser att hon inte är lycklig i New York. Då stöter hon ihop med ex-pojkvännen Josh Chan som hon var tillsammans under en kollosommar för flera år sen och inser att hon inte har varit lycklig sen dess. Josh berättar att han ska flytta hem till West Covina, jag tror nog redan nu ni vet vad som kommer hände. Rebecca flyttar dit hon med, men inte bara för Josh såklart, nejnej "the situation is a lot more nuanced than that"
Serien leker med könsteoretyper, har med underbara musikalnummer där det sjungs om allt från menssex till att alla män är våldtäktsmän till att bli nykterist.
Serien har också ett stort fokus på psykisk ohälsa. Obs! Sägs inte bara på "skämtsamma" sätt som här ovan utan lyfts upp ett flertal gånger under seriens gång eftersom att Rebecca lider av väldigt mycket ångest.
 
Ne men på riktigt älskar denna serie så mycket!! Vill inte säga mer för vill inte spoila något för er, se den bara!!
 
Ewe

Tyckte den verkade jättebra när jag kollade, men stod inte ut med sjungandet hela tiden :( Utan det hade jag lätt kollat :)

Svar: Det är ju trots allt en musikalserie så det är väl en smaksak ;) Tycker däremot att musikalnumren blir roligare och roligare :)
Emelie Westlander