Bilder från sistone och tips till dig som ska börja eller går på gymnasiet

Veckans poddavsnitt är släppt! Och nu när det är gymnasieval tider tyckte vi det var lägligt att prata lite om gymnasiet. Är gymnasievalet verkligen en så stor grej? Har gymnasiet verkligen en så stor betydelse för framtiden? Vad gick vi för program? Vad var det bästa med dem? Vi har också lite olika synpunkter på vad läxor innebär och Siri anser till exempel att en inte har läxor på gymnasiet något som jag inte håller med om. Såklart blir det lite flum däremellan också! Svep bland bilderna på vår instagram eller facebook för att få lite tips angående gymnasiet. Du kan som vanligt lyssna på oss i podcastappen/iTunes, soundcloud och acast.
Hade ölkväll med mina grabbar här om veckan. Vi hängde på hornhuset och folkbaren.
Käkat lunch med mamma på eatnam, jag tog deras vårrullar med nudelsallad och mamma en nudelsoppa. Det var gott, men tror nudelsoppan är mer av deras specialité, så blir nog den nästa gång.
Varit på fiskspa också, alltid lika obehagligt de första sekunderna/minuten, men sen blir det lite som lowkey fotmassage.
Här är mina boys igen. När vi var på Debaser strand och såg Adrians kusin spela och dansa. En sak jag tycker är lite sjuk är att när jag är med Viktor och Adrian så låter snubbarna mig vara ifred, men när de drog hem och jag hängde kvar med två tjejkompisar så kommer snubbar helt plötsligt och ska försöka dansa bakom en, vi blev även "förföljda" på dansgolvet av en snubbe i typ tjugo minuter även om vi bad honom sjuttioelva gånger att lämna oss i fred och dra åt helvete. VARJE GÅNG ska det vara såhär. Vad är killars problem? Vad är det som är så svårt att förstå med ett nej? Alltså fattar verkligen inte alls. Är det inte sjukt mycket mer nice att hitta nån brud som ger sitt medgivande och tänder på dem? Tydligen inte...
Oh well. Fick hem månadens glossybox också förra veckan, tidigare i och med alla hjärtans dag temat gissar jag. Och även om boxen var fin var innehållet rätt trist, så känns mer som det var rätt beslut nu att avsluta prenumerationen.
Snyggfilter på instagram kameran.
Kalasellie la upp detta på sin story och tyckte det var så sjukt snyggt! Så printscreena för inspo när jag och kusinen hittar vår lägenhet.
Var ute med Laura och lite andra goda brudar också och drack öl på chovas (känner att rabbla upp namn hela tiden inte säger er så mycket, känns lite hybris att tro att ni kommer ihåg namn på alla jag umgås med liksom haha.)
<33
Var hemma hos Solina en kväll också när hon var tillfälligt hemma från Danmark. Det ända jag tog bild på dock var deras toalettregler.
Solen har bländat genom mitt fönster flera dagar förra veckan. VÅRTECKEN, skriker alla svennar. Vi får la se, vi bor ju trots allt i Sverige.