Åtta bilder från min dag

Blogg.se verkar knas idag, vet ej om det är min webbläsare eller blogg.se i sig. Tur då att det går att mobilblogga! Länge sen jag använde appen huji som var så hajpad under sommaren, så fick feeling idag.
(null)
Vaknade imorse av att denna lilla filuren buffa sig huvud mot mitt, ville ha lite uppmärksamhet, solen bländade in genom mitt sovrumsfönster och jag kände mig orimligt trött. (null)
Efter att ha fått i mig en avokadomacka till frukost påbörjade jag dagens akvarell bild. Denna vecka har vi dagboks tema och ska måla en bild med olika tekniker varje dag. Idag gjorde jag den med laveringsbakgrund.
(null)
Strax därefter postade jag mitt studieintyg till CSN på posten (pluggar en konstnärliga ämnen godkänner de nämligen inte att du skriver under "på heder och samvete" med typ bank ID som en får göra annars... kränkt...) och sen gick jag in mot stan.
(null)
Har svårt att överge Fabrique som ni kanske märkt ;) så gick dit för att pluggfika
(null)
Och hänga med den här gosen vilket jag hann med rätt mycket för lugn dag i butiken, kanske inte fick så mycket plugg gjort som jag tänkt, hehe, det har jag fått ta igen nu på kvällen. (null)
Hade på mig en favoritskjorta som jag köpte på myrorna för två somrar sen. Köper inte så mycket begagnat som en "borde", blir ju tyvärr mer nyproducerat. Men ibland så lyckas jag fynda!
(null)
Kom hem lagom till middagen. Pappa hade gjort vego wook med grönsaker och pulled pease.
(null)
Och så har jag gjort klart målningen. Tycker den blev rätt mysig faktiskt. Är ju ingen Picasso elle Monet direkt, men vem säger att en behöver vara det liksom. Nu ska jag köra lite yoga för att komma ner i varv och sen ska jag SOOOVAAA!! 
Emelie's liv | |
#1 - - Jessica:

Så härligt med "min dag i bilder", lycka till med pluggandet, gillar tavlan mycket!

Svar: Åh tack så mycket :)
Emelie Westlander

#2 - - Angelica Wåhlin:

Men alltså kissen <333

Svar: Hihi visst är han gulli🙈
Emelie Westlander

Upp