Att bråka och förlåta och lite bilder från Mullsjö

Eftersom att jag var borta i Mullsjö nästan hela förra veckan tog Frida över min plats i veckans avsnitt. Bråka och förlåta blir veckans tema i Ung och lagom dum som Siri och Frida diskuterar medan jag roar mig i andra delar av Sverige. I Siris bastu tar de sig an frågor som vem man förlåter för, om allt verkligen kan förlåtas och huruvida de är lång- eller kortsynta? Utöver detta kommer de in på cliffhangern "bar rumpa" Siri väntat med att berätta för Frida, ifall möss har lokalsinne samt Fridas överdrivna (?) pluggmotivation. In och lyssna där poddar finns och följ oss på instagram och facebook.
I Mullsjö var det vårfeelings när vi kom ner. Tänk att bo så här året om alltså... Lite drömmigt ändå måste storstadsbruden säga.
Blivit mycket Lennartgos också. Knäppa goa hunden.
Svingod pasta och rödvin blev det en kväll.
Och så vaknade man av denna syn en morgon... Var det inte vår nyss liksom? Trött på dig nu vinter. Men vi bor i Sverige så det var väl väntat. I Stockholm är det i alla fall snöfritt och soligt. Men det kan ju lika gärna komma snö i april...
Syrran somna till när hon skulle plugga. Haha.
Vi spelade lite sällskapsspel också. Det är himla mysigt faktiskt! Borde göra det oftare!
Och ätit mycket grötfrukostar. Gröt är life. Mosar alltid ner en halv banan och har havremjölk istället för vatten, blir så mycket krämigare och godare då!! Plus lite mer (fling)salt än vad en tror. Tipstips!