Två juliga serier

Hörrni det är bara en vecka kvar till jul. Galet! Tänkte att jag skulle ge er två tips, för att vara mer exakt två serietips för att komma in i lite mer julstämning! Båda serierna finns på netflix.
HJEM TILL JUL || Norsk serie som handlar om Johanna. Johanna är enda singeln i sin familj. Syskonen har både partner och barn och Johanna blir ständigt grillad om när hon ska skaffa en pojkvän. I en frustrerad stund utbrister hon att hon har pojkvän blir han genast medbjuden till julfirandet hemma hos hennes familj. Problemet är att han inte finns. Johanna har nu 24 dagar på sig att hitta en partner. Serien bjuder på skratt, skitstövlar till män, obekväma sexscener och hjärtesorg. Utspelar sig i en "julkalendrig" miljö. Liten by, massa snö. Ne tyckte om den. Tyckte den var mysig och hoppas på en till säsong nästa år!
MERRY HAPPY WHATEVER || En sitcomserie. Emmy ska ta hem sin pojkvän Matt för första gången för att träffa familjen, men han blir inte direkt välkomnad med öppna armar. Han gör sitt bästa för att vinna över familjen för att få deras välsignelse att fria till Emmy. Hur ska det gå? Helt okej serie som en inte behöver direkt sitta klistrad framför utan lite mer multitasking serie skulle jag säga som bjuder på skratt till och från.
 
 

Heléna

Den norska serien var verkligen rolig - såg den i ett svep när jag var hemma och sjuk. Den andra har jag inte hunnit med än, men den ligger på min lista på Netflix. Trevlig kväll 🤗

Svar: Jamen visst! Blev positivt överraskad ändå :) Desamma!
Emelie Westlander

Hemma Hos Felicia

jag gillade båda!!!! Jag gillade dock inte hur den norska slutade, hallå!? Vem står vid dörren ?

Svar: Haha neej så störigt!! Vill ju veta!! Men förmodar då också att det kommer en andra säsong? Vem tror du står utanför?
Emelie Westlander