Ölhäng, kardemummakola och två vinterfavoriter


(null)I lördags lagade jag en sviiingod "fuskrisotto" med champinjoner och ärtor. Mums mums mums.
(null)Sen mötte jag upp denna pingla för att öla. Första gången jag var ute på typ två månader i och med att jag haft vit månad.  (null)Vi hängde på chovas större delen av kvällen och avsluta på baras imperium. Minna ville inte vara med på bild. (null)Men det ville däremot Astrid som anslöt sig till oss med. (null)
(null)
Fyra öl senare stängde alla barer runt omkring och vi tog en gullig bild mot leopardväggen. (null)Såklart måste en avsluta på Max med pommes, mozzarella sticks och smält cheddardipp, mmmm!!
(null)Två saker jag unnar mig varje vinter från lush. Godaste doftande tvålen och ansiktskrämen som räddar min vintertorra ju.
(null)Astrid kom hem till mig igår igen, vi gjorde kardemummakola med havssalt (recept ) och drack calvadosfatlagrad julmust, otippat god!
(null)Till middag laga jag smarrig pasta bolognese. Bästa när det finns rödvinslatt kvar från helgen, ger extra god smak och nu har jag tre lunchlådor av det för gjorde storkok! Sen drack vi te, åt våra kolor och hata på John i vår tid är nu. Bra måndag!
(null)
Tisdagen, alltså idag, starta med sovmorgon och frukost framför julkalendern. Sen promenera jag i decembersolen till skolan. Var på väg att halka ett par gånger nu när det snöat igen. Kanske jag borde skaffa broddar?

Hemma Hos Felicia

kardemummakola!!! Det låter ju sååå gott!

Svar: Det är det också vill jag lova!!
Emelie Westlander