Vad ni inte fick se förra veckan

(null)
I torsdags när jag slutat skolan mötte jag upp detta gosiga gäng för picknick i Vasaparken. Vi drack kaffe, festis, åt oboykladdkaka som Minna bakat och annat smått och gott som alla tagit med. Knytispick är det bästa!! (null)
När eftermiddagen börja bli sen plocka vi ihop oss, cykelhjälmen åkte på och så trampa jag hemåt för poddande med Siri (veckans avsnitt är lite sent och kommer ikväll eller imorgon bitti!!)
(null)
I lördags hängde jag bland annat med dessa två. Vi hängde först på min balkong och drack limoncello och bubbel (tips tips: limoncello spritz, alltså samma princip som aperoll spritz fast med limoncello, också mycket godare!) sen satte vi oss på en sunkbar i närheten som hade dyrare öl än väntat innan vi tog tunnelbanan mot universitetet.
(null)
En liten promenadsträcka därifrån var det nämligen pop’n’Air, alltså ett open-air rave som bara spela pop musik. Fick även med mig Viktor och William dit. (null)
Vi dansa och drack tills morgontimmarna börja smyga sig på.
(null)
Suddig bild från innan vi lämna. Somna nästan på tunnelbanan på väg hem. Var så trött. 
(null)
DN hann före mig.
(null)
Väl hemma hade solen gått upp och morgondimman lagt sig över Stockholm. Det är något rofyllt att promenera hem en tidig söndagsmorgon när resten av världen sover. Somna så fort jag lagt huvudet på kudden. Men så kul vi hade!!
(null)Igår träffa jag dessa två (Hong och Cassandra) och Sofia och Ebba. Hong åker tillbaka för att plugga i Kina imorgon så vi passa på att samla gamla gänget och fyllde in varann om vad som händer i livet med en middag på Vapiano. Fin kväll var det. Fin och bra vecka hade jag!